Merhaba hocalarım. Operatörüm Turkcell. Normalde 100 Mbps paketimde 10-15 Mbps zar zor alıyordum. Dün konu açtım, sağ olsun bir hocam yardım etti, üstüne bir de router kurdum ve sonucunda 100-200 Mbps gibi bir hız almayı başardım. Böyle bir hizmet alırken 1000 Mbps'lik pakete geçsem vadedilen hızı alabilir miyim? Archer Vx1800v 1201 Mbps destekli router'ım var.
Detaylar
Kim cevapladı?Bence değmez. Yani 100Mbps'i zor alıyormuşsun.Merhaba hocalarım. Operatörüm Turkcell. Normalde 100 Mbps paketimde 10-15 Mbps zar zor alıyordum. Dün konu açtım, sağ olsun bir hocam yardım etti, üstüne bir de router kurdum ve sonucunda 100-200 Mbps gibi bir hız almayı başardım. Böyle bir hizmet alırken 1000 Mbps'lik pakete geçsem vadedilen hızı alabilir miyim? Archer Vx1800v 1201 Mbps destekli router'ım var.
Router'la stabil oldu hocam, belki modemle alakalıdır diye düşündüm.
Fiber hocam. Teşekkürler.
Hocalarım bu "**" işaretleri ne anlama geliyor acaba? Tüm kampanyalarda bu var. Geçeceğim ancak buna takıldım.
Fiber hocam. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 69211
Hocalarım bu "**" işaretleri ne anlama geliyor acaba? Tüm kampanyalarda bu var. Geçeceğim ancak buna takıldım.
Tek yıldızlı açıklamanın biraz daha altında iki yıldızlısı vardır muhtemelen, onu ifade ediyor.
100 le 1000 arasında çok fark var ama senin işine yarar mı? Yani şirket yönetmiyorsan, deli gibi sistemle yayın açmıyorsan, sadece oyun-dizi-film yapıyorsan hiç gerek yok. Boşa para vermiş olursun. Benim altyapı 1000'i destekliyor ama 24 kullanıyorum. Her işimi hallediyorum.
100 le 1000 arasında çok fark var ama senin işine yarar mı? Yani şirket yönetmiyorsan, deli gibi sistemle yayın açmıyorsan, sadece oyun-dizi-film yapıyorsan hiç gerek yok. Boşa para vermiş olursun. Benim altyapı 1000'i destekliyor ama 24 kullanıyorum. Her işimi hallediyorum.
Hiçbir şey indirmeyen biri değilseniz sizin de işinize yarar. Misal bir oyunu indirmek 40 dakikadan 1 dakikaya düşer.
Hiçbir şey indirmeyen biri değilseniz sizin de işinize yarar. Misal bir oyunu indirmek 40 dakikadan 1 dakikaya düşer.
39 dakika kâr elde etmek için o kadar parayı vermek istiyorsan diyecek bir şey yok.