azuw

Uzman
Selam. Türk Telekom 1000 Mbps pakete geçtim, bana ZTE H3600P model Router ve ZTE F601 ONT cihazı kuruldu. Ben Router değiştirmek istiyorum. 20-25 adet cihaz bağlı internete. Bu hızı ve bu kadar cihazı rahat çalıştıracak Router öneriniz varsa bekliyorum. Aklımda Keenetic Titan var fakat siz ne önerirsiniz? Bütçe sorun değil. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun üzerine bir şey sormak istiyorum: İnternette gördüğüm kadarıyla Türk Telekom verdiği modemin MAC adresini klonlamak gerekiyor galiba. ASUS modellerinde bu mümkün mü yoksa böyle bir şeye gerek yok mu?

Klonlamaya gerek yok aynı olayı ben de yaşadım Türk Telekom 1000 kullanıyorum, bana da TP-Link hgw kurulmuştu. Ben de 1 ay önce ASUS TUF AX6000 routera geçiş yaptım. Direkt normal kurulum yaptım sorunsuz olarak 1 aydır kullanabiliyorum interneti. Recep beyin videosunu rehber aldım.

Klonlamaya gerek yok aynı olayı ben de yaşadım Türk Telekom 1000 kullanıyorum, bana da TP-Link hgw kurulmuştu. Ben de 1 ay önce ASUS TUF AX6000 routera geçiş yaptım. Direkt normal kurulum yaptım sorunsuz olarak 1 aydır kullanabiliyorum interneti. Recep beyin videosunu rehber aldım.

Bu modeli bulamadım fakat bu modeli buldum

ASUS RT-AX88u Pro​