1000 Mbps ISS önerisi

Halihazırda Millenicom 1000 Mbps paketini kullanıyorum ama her ay zam geliyor. Ben de taahhüt olan bir pakete geçmek istiyorum. Sizce direkt Türk Telekom'dan mı almalıyım yoksa Vodafone mu? Vodafone, 150 lira daha ucuza geliyor.

Altyapım Türk Telekom eve kadar fiber.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda Millenicom 1000 Mbps paketini kullanıyorum ama her ay zam geliyor. Ben de taahhüt olan bir pakete geçmek istiyorum. Sizce direkt Türk Telekom'dan mı almalıyım yoksa Vodafone mu? Vodafone, 150 lira daha ucuza geliyor.

Altyapım Türk Telekom eve kadar fiber.
  • Eğer Türk Telekom’un altyapısı varsa, Türk Telekom’dan doğrudan bir paket almak, daha stabil bir bağlantı sağlayacaktır çünkü altyapının sahibi kendisidir.
  • Vodafone da fiber hizmeti sunuyor ama bazen ağ performansı değişkenlik gösterebilir. Eğer uygun fiyat arıyorsanız, Vodafone’nun fiyat avantajını değerlendirmeniz iyi bir seçenek olabilir.
  • Ayrıca, kullanım alanınızı, hız gereksinimlerinizi ve müşteri hizmetleri deneyimlerinizi düşünmek önemlidir. Müşteri hizmetleri konusunda hangi firmanın daha iyi geri dönüş sağladığını araştırın.
  • Uzun vadede fiyat performansı açısından en uygun olanı seçmek için, iki sağlayıcının sunduğu taahhüt sürelerini ve şartlarını karşılaştırmanızı öneririm.
  • Son olarak, daha önce kullandığınız hizmetin hızını ve performansını göz önünde bulundurarak doğru kararı vermeye çalışın. Her iki sağlayıcının da sunduğu paketler hakkında detaylı bilgi almak için doğrudan müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek iyi bir fikir olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt