1k lık isteğini 50ml için 3k yapmak doğal. Cildimdeki rahatsızlıktan dolayı cildime sıkamıyorum ama sabah sıktığım parfüm akşama doğru gidiyor ki o fiyata gayet doğal.
Ben Invictus önermedim ki?
Ayrıca sabah sıktığınız kokunun akşam eve geldiğinde siz koklayınca burnunuza gelmesi çok normal. Belli bir süre aynı yere sıktıysanız zaten bir süre sonra daha da kolay kokar siz koklayınca ancak yayılım/kalıcılık bu demek değil ki.

Ben Invictus önermedim ki?
Ayrıca sabah sıktığınız kokunun akşam eve geldiğinde siz koklayınca burnunuza gelmesi çok normal. Belli bir süre aynı yere sıktıysanız zaten bir süre sonra daha da kolay kokar siz koklayınca ancak yayılım/kalıcılık bu demek değil ki.

Arkadaş yayılım/kalıcılıkdan bahsetmemiş. Bütçe dostu, f/p parfüm önermiş. Hayırlı sosyaller.

Bu fiyata Zara parfümlerine mağazadan bakın tek tek. Parfümü Vaseline üzerine sıkarsanız kalıcılığı arttırabilirsiniz. Ben yıllardır Zara kullanıyorum. Koku önermeyeceğim gidip bakmak zorundasınız.

Son düzenleme:
Hatemoğlu parfümleri fiyatına göre iyidir. Zara da keza öyle. Mağazadan kokulara bakın beğendiğinizi alın.

Zara'nın parfümleri kampanya olmadan alınmaz. Gereksiz pahalılar. Kalıcılık ve yayılım açısından beğenilen muadil projelere göre kötüler.
Muadil dediğim de bargello vs. değil. Bargello tam bir balon zaten.
Tutaste, Emre Geldi ve Alberto Sego'ya bakabilirsin. Top 3 olarak onları söyleyebilirim.

Tam olarak hangi ürünü önerirsiniz? Orijinalleri 4K falan sanırım.
Hocam ben "bütçe dostu" kısmını görmediğim için İnvictusu söyledim direkt, eğer parfüme takıntılıysanız ve önem veriyorsanız İnvictus iyi giderdi ama bütçeniz düşük. Diğer arkadaşların dediği gibi Zara gibi mağazalardan iyice deneyerek almanız daha iyi olacaktır yine de karar sizin, ya Bargello gibi yerlerden alacaksınız yada Zara gibi mağazalardan onun dışında zaten başka bir çözüm yok. Ayrıca İnvictuslar çok pahalanmış ben en son baktığımda maksimum 2000 lira civarıydı hani üstüne 1000 lira eklersiniz, çok uzun süre gider diye düşündüm fakat zam yemiş.

1723620228087.webp

Son düzenleme: