Baran1

Başarılı
Şu anda Samsung Odyssey G5 kullanıyorum, genel olarak memnun olsam da IPS panelden geçince renkler soluk ve cansız geldi. Ayrıca az da ghosting mevcut ve 144Hz rekabetçi oyunlarda yetersiz kalıyor. Satıp başka bir modele geçeceğim, bütçem 10000 TL. En az 27 inç ve 240Hz IPS olması yeterli benim için. Ne tavsiye edersiniz? 2K'den 1080'e geçmek rahatsız eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
MAG274QRFW veya G2724D alinabilir. 27" 240+ Hz olarak ise Dell G2723H var lakin kontrast olarak berbat, dizi/film kullanimin varsa memnun etmeyebilir.

Bu arada Odyssey G4 27" modelini unutmusum, gozumden kacmis. Degerlendirilebilir.

Son düzenleme:
MAG274QRFw veya G2724D alinabilir. 27" 240+ Hz olarak ise Dell G2723H var lakin kontrast olarak berbat, dizi/film kullanimin varsa memnun etmeyebilir.

Bu arada Odyssey G4 27" modelini unutmusum, gozumden kacmis. Degerlendirilebilir.

G5'ten G4 geçmek mantıklı mı hocam spariş vereceğim ona göre?

G5'ten G4 geçmek mantıklı mı hocam spariş vereceğim ona göre?
G5'teki black smearing ve ghosting problemleri G4'te yok, bu sebeple oyun deneyimin iyilesecektir. Dizi/film kullanimin varsa VA'dan IPS'e gecince kontrast yuzunden bir miktar memnuniyetsizlik yasayabilirsin tabii ama genel olarak memnun kalacagini dusunuyorum.