PSU modelini gözden kaçırmışım hocam asıl soru 550W yetiyor mu o sisteme onu bile sorguladim. Bizim eski okuldaki örnek bilisim dersinde hocanin gösterdigi fosil bilgisayarda 550 450W vardı. 🤣🤣

Elindeki PSU 6700 XT için biraz limitde kalıyor haberin olsun ileride sorun yaşayabilirsin. Onun dışında ekran kartın iyi.

Hocam yaklaşık 2 senedir bu PSU'yu 6700XT ile kullanıyorum.

Tek kablo güç beslemesi var ondan limitte dedim önerilen 2 ayrı güç kablosu ile beslemek.

Alacak olduğun zaman buraya gelip yazman en doğrusu olacaktir cünkü piyasa değisecektir ya da PSU ile ilgili detayli arastirma yapip bilgili hale gelebilirsin.

Şu an tavsiyeniz var mı hocam? Sanırım yine ikinci ele yöneleceğim bu konuda. Sistemi düzgün tutacak en uygun bütçede 650W ne olursa.

Şu an tavsiyeniz var mı hocam? Sanırım yine ikinci ele yöneleceğim bu konuda. Sistemi düzgün tutacak en uygun bütçede 650W ne olursa.

Ikinci elde kazık fiyata bulmadiginiz psulari yeni bir konu açın bakalim ama ben şimdi yatacağım 2. eldede siz atmadığınız sürece uzun uzun bakacak vaktim yok hocam şu anda.

Genelde ikinci el sıfırdan daha kazık oldugundan ben sıfıra yönelirdim ama bazen kazık koymayanlarda oluyor.