Bütçe
10K-11K

PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
10 yıllık dişli sistemi falan denilince bir tık şüphelendim. Ya seneye yaz Almanya'dan getireceğim veya bu sene Türkiye'den alacağım. Peki G29 alınır mı? Alınmaz ise yerine ne alınabilir shifter ile?

Sıfır mı alıyorsunuz iki el mi? 10 yıllık dişli dediği sanırım ürün 2015'te çıkış yaptı onu kastediyor. Güncel olsun diyorsanız Logitech G923 bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
10 yıllık dişli sistemi falan denilince bir tık şüphelendim. Ya seneye yaz Almanya'dan getireceğim veya bu sene Türkiye'den alacağım. Peki G29 alınır mı? Alınmaz ise yerine ne alınabilir shifter ile?

Yaklaşık 5-6 ay önce satın aldım 2-3 ay sonra Shifter'ı bozuldu onun dışında direksiyon ve pedalları güzel ancak fren pedalında silgi gibi bir madde var ve fazla sert davrandığınızda o maddenin kırılma şansı var ama direksiyon güzel ama çok gürültülü o da çarklı olmasından dolayı direksiyon seti alınır ama shifter olarak başka marka bir şey almanızı öneririm.

Bütçen 11.000 TL ve G29'un fiyatı şu an minimum 14.500 TL civarında. ya bütçeni artırıp G29 al, ya da daha uygun fiyatlı seçmelisin
Thrustmaster T150 veya T80 gibi modeller 8.000 11.000 TL civarında, yine sağlam ve oyun için yeterli.

Bütçen 11.000 TL ve G29'un fiyatı şu an minimum 14.500 TL civarında. ya bütçeni artırıp G29 al, ya da daha uygun fiyatlı seçmelisin
Thrustmaster T150 veya T80 gibi modeller 8.000 11.000 TL civarında, yine sağlam ve oyun için yeterli.
Hocam ben g29 u TR'de ikinci el Almanya'da sıfır bakmıştım