Keaxter

Başarılı
Selam arkadaşlarım,

11.000 TL'ye iPhone 11 alınır mı? 2. el tabii ki. Güncel olarak kullandığım Huawei Mate 20 Lite var ve galiba Ömer baba gibi kontak kapatmak üzere 2018'den kullanıyorum güncel olarak.

Yok yok kolay kolay kontağı kapatmaz yavaşlamıştır sadece neyse sıfır telefonlara bak eski IP11 iOS 19'da son güncellemesini alır ama illa iOS ise al.

Çok temiz bir örnekse alınabilir. Çok sıcak bakmadığım gibi çok soğuk da bakmıyorum. O fiyata 0 cihaz bulmak da bir parça mesele çünkü.

Selam arkadaşlarım,

11.000 TL'ye iPhone 11 alınır mı? 2. el tabii ki. Güncel olarak kullandığım Huawei Mate 20 Lite var ve galiba Ömer baba gibi kontak kapatmak üzere 2018'den kullanıyorum güncel olarak.
Değmez hocam. Parayı çöpe atmak demek bu. Pili değişmemiş ve sağlığı iyi 12 vs. bulursanız ancak alınır o fiyatlara.

iPhone 11'in temizini bulmak, metrobüs'te boş koltuk bulmaya benzer. Öyle de zordur. Genelde artık ömrünün son demlerini yaşıyor bu model. Hem çok eskidi, hem yazılım desteği 2025 sonu gibi biter gibi gözüküyor. Daha güncel bir modele yönelseniz, tatmin edici olur.

Daha güncel bir model önersek? iOS şartınız yoksa tabii.