Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 11.000 TL
ShadowLegion 117
Bilgin
- Makaleler
- 1
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.799,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha iyi olabilecek kasa pek yok. Zirvedir her açıdan.
Fractal North var, o da gereksiz pahalı ve stok sıkıntılı.
SHERLOCKED 117
Bilgin
Hocam kusura bakmayın ama şunun tam olarak neresi zirve? 4-5k'ya alabileceğim kasalar da bu şekilde görünüyor.![]()
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.799,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha iyi olabilecek kasa pek yok. Zirvedir her açıdan.
Fractal North var, o da gereksiz pahalı ve stok sıkıntılı.
Geraltın kılıcı 103
Bilgin
O kasalar bunun çakmaları. Fark orada.Hocam kusura bakmayın ama şunun tam olarak neresi zirve? 4-5k'ya alabileceğim kasalar da bu şekilde görünüyor.
ShadowLegion 117
Bilgin
- Makaleler
- 1
Araştırırsanız bulabilirsiniz. Yapay zeka vs. bilmez ama. Derin araştırmanız lazım. İngilizce de varsa iyi olur. Benim kusura bakacağım bir şey yok 1+1=2 ile aynı mesele bu. Sizin veya benim ne düşündüğümün önemi yok.Hocam kusura bakmayın ama şunun tam olarak neresi zirve? 4-5k'ya alabileceğim kasalar da bu şekilde görünüyor.
@Halo ya ben aslında Lancool 216-207-217 gibi bir şey önerirdim, fazlasına gerek yok. Örneğin Lancool 216 ile Lancool 3 arasında 2 derece fark var. Herhangi bir ayar yapmadan en baba soğutmayı veriyor mesela Lancool 216. Sen söylediklerimden birisi seç al dayı nasıl istersen.
SHERLOCKED 117
Bilgin
Çakması olsun umrumda değil.
Siz biliyorsanız araştırma zahmetinden kurtaranıza beni?Araştırırsanız bulabilirsiniz. Yapay zeka vs. bilmez ama. Derin araştırmanız lazım. İngilizce de varsa iyi olur. Benim kusura bakacağım bir şey yok 1+1=2 ile aynı mesele bu. Sizin veya benim ne düşündüğümün önemi yok.
@Halo ya ben aslında Lancool 216-207-217 gibi bir şey önerirdim, fazlasına gerek yok. Örneğin Lancool 216 ile Lancool 3 arasında 2 derece fark var. Herhangi bir ayar yapmadan en baba soğutmayı veriyor mesela Lancool 216. Sen söylediklerimden birisi seç al dayı nasıl istersen.
![]()