- Makaleler
- 1
Ben 1-2 aya ülkeye gelecek olan HAF II 500 kasasını bekliyorum. Yaklaşık 10 k civarlarında olacak sanırım.
Minimal değil. Hak eder. O açıdan bakarsak HAF 2 veya top air-flow kasalar da değmez. Bütçesi var alacak olay bu. HAF 2'ye mesela ihtiyacım yok ama alınacak bir kasa. Gerekli olup olmaması değil malzeme kalitesi vs. değişiyor. Bende Lancool 216 var mesela, Lancool 3 her türlü daha kaliteli şasi vs. açısından. Zirveye oynamayan tek bir özelliği yok, her ne kadar sevmesem de ROG Hyperion da mesela aynı şekilde. Bunlar niş zevklerdir ama değmez denemez.Yani H7 Flow için ben de kötü bir kasa demem ama bence aradaki farklar çok az/minimal. Zirve denince insan çok iyi şeyler bekliyor. Tabii daha iyidir ama zirve sıfatını hak eder mi bilemiyorum.
Daha pahalı olur. 14K'dan aşağı olacağını düşünmüyorum. Umarım 10K olur ama.Ben 1-2 aya ülkeye gelecek olan HAF II 500 kasasını bekliyorum. Yaklaşık 10 k civarlarında olacak sanırım.
Minimal değil. Hak eder. O açıdan bakarsak HAF 2 veya top Air-Flow kasalar da değmez. Bütçesi var alacak olay bu. HAF 2'ye mesela ihtiyacım yok ama alınacak bir kasa. Gerekli olup olmaması değil malzeme kalitesi vs. değişiyor. Bende lancool 216 var mesela, Lancool III her türlü daha kaliteli şasi vs. açısından. Zirveye oynamayan tek bir özelliği yok, her ne kadar sevmesem de ROG hyperion da mesela aynı şekilde. Bunlar niş zevklerdir ama değmez denemez.
Sizin söylediğiniz kendi fikriniz veya görüşünüz, kasada da arabalardaki gibi segment farkına göre havn BF360, yeni çıkan HAF 2, bu Lancool III vs. bunlar 30 yıl da geçse zirve kasalar olarak kalırlar.
Daha pahalı olur. 14K'den aşağı olacağını düşünmüyorum. Umarım 10k olur ama.
Mesele tamamen bundan ibaret. Ben de alabilirdim ama orta bütçeli ve istediğim her şeyi istediğimden fazla veren Lancool 216 aldım ve bir ömür de değiştirmeyeceğim. Muazzam ötesi kasa. Beklediğimden fazlası sınırsız fan takıyorum hava akışı mükemmel, kablolama iyi düşük RPM' de ultra sessiz ve yüksek CFM vs. Ama bu da benim görüşüm, yoksa ben gidip de benim kasam zirve demem ama beklediğimden fazlasını karşılıyor mesela. Yoksa dayının da ihtiyacı yok.
Görseli varmı yiğenimMesele tamamen bundan ibaret. Ben de alabilirdim ama orta bütçeli ve istediğim her şeyi istediğimden fazla veren Lancool 216 aldım ve bir ömür de değiştirmeyeceğim. Muazzam ötesi kasa. Beklediğimden fazlası sınırsız fan takıyorum hava akışı mükemmel, kablolama iyi düşük RPM' de ultra sessiz ve yüksek CFM vs. Ama bu da benim görüşüm, yoksa ben gidip de benim kasam zirve demem ama beklediğimden fazlasını karşılıyor mesela. Yoksa dayının da ihtiyacı yok.
@Halo acele etme dayı HAF 2 kasasını bekle 220 mm canavar fanlar var önde.
Olmaz mı dayı;
Olmaz mı dayı;
Videolara muhakkak bak dayım, Gamer's Nexus yeterli, diğeri şov için.
Senin odayı ve evi de soğutur, vantilatör niyetine dayı 220 mm intake fanlar..
Dayı Cooler Master' a bir mail at GPT'ye söyle hazırlasın sana tertemiz.