Günlük kullanım hocam oyun falan tablet ve PC'den oynuyorum dışarıda çıktığımda kullanırım sadece.

Yasadiginiz yer soguk bir yerse ve ekran suresi sizin icin cok onemli degilse S22 bulabilirseniz alin. Onun disinda eger tasarimi begendiyseniz cmf Phone1 alin. Nothing Phone 1 pek onermem. Hem ayni sekilde bunun da ekran suresi kotu hem de markanin ilk cihazi oldugu icin garantiden sonra sıkıntı cikma ihtimali yuksek. Nothing alirsaniz garanti disi bozuldugunda yaptiracak yer zor bulursunuz.

Hocam cmf 1'in 13 hangi özelikleri daha iyi ki.

Aslında pek bir artısı yok. Önerme nedenimiz sadece sıfır kapalı kutu olmasıydı. Tabii siz riske girmeyi isterseniz Mi 13T daha iyi. Ama ben Mi 13T yerine S22 tercih ederdim. Bu fiyata direkt TR cihazı olarak bulabilirsiniz. Bu arada bilgilendirme yapmış olayım pasaport kayıtlı cihazlarda kayıtı yaptırmış kişi e-Devlet'ten canının keyfine göre kayıtı silebilir. Sizden para isteyerek tehdit edebilir. Yanlışım varsa düzeltin.

Aslında pek bir artısı yok. Önerme nedenimiz sadece sıfır kapalı kutu olmasıydı. Tabii siz riske girmeyi isterseniz Mi 13T daha iyi. Ama ben Mi 13T yerine S22 tercih ederdim. Bu fiyata direkt TR cihazı olarak bulabilirsiniz. Bu arada bilgilendirme yapmış olayım pasaport kayıtlı cihazlarda kayıtı yaptırmış kişi e-Devlet'ten canının keyfine göre kayıtı silebilir. Sizden para isteyerek tehdit edebilir. Yanlışım varsa düzeltin.

Hocam dolaba falan baktımda S22 bende isterim ama bulamadım 11 bandında.