Makaleler
13
Yer
İstanbul
AK-47 skini vardı, onu sattım. Hesabımda 16 dolar var, Forza Horizon 4'te 350-400 saatim var. Forza 5 oynadığımda sarıyordu bayağı açıkçası, daha önce de hiç bu fiyata düşmemiş.

Sizce mantıklı mı bu fiyata? Hatta Deluxe Edition bile alabilirim. Ne dersiniz?

Yani alınabilir, fazla amaçsız ve misyonsuz bir oyun ama şans verin. FH4 kadar güzel bir atmosfere sahip değil ama.

FH4 kadar güzel bir atmosfere sahip değil ama.
Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC'sini oynadınız mı hocam? Oynadıysanız nasıl bu düşünceye sahip oldunuz, açıklar mısınız?
AK-47 skini vardı, onu sattım. Hesabımda 16 dolar var, Forza Horizon 4'te 350-400 saatim var. Forza 5 oynadığımda sarıyordu bayağı açıkçası, daha önce de hiç bu fiyata düşmemiş.

Sizce mantıklı mı bu fiyata? Hatta Deluxe Edition bile alabilirim. Ne dersiniz?
Alınır, yapıştır geç hocam. Sırf Hot Wheels DLC'si için bile alınıp oynanılabilir. Kocaman harita yapmışlar, türlü türlü yarışlar, kademeli olarak açılan en üst sınıf arabalar zaten oynatıyor kendini.
FH5 neredeyse harita hariç her konuda bariz daha iyi bir oyun
Hocam bence FH5'in haritası daha iyi ve büyüktü sanki.

Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC'sini oynadınız mı hocam oynadıysanız nasıl bu düşünceye sahip oldunuz açıklar mısınız?
Oynamadım ama o da çok esprisi olan bir şey değil, FH4'ün Lego DLC'si tekler yani onu.
Oyun kaliteli de fazla monoton, gerçekten araç ruhuna kıymet vermiyor. Sesler fazla benzer, yarışlar çok basit güzergahlara sahip. Herhangi bir Gran Turismo'yu oynarsanız ne demek istediğimi anlarsınız, GT5 bile FH5'ten daha detaylı hissettiriyor.