Topcu 124

Bilgin
Merhaba. 11'inci sınıf tanıdığımız var, TYT'ye başlayacak çalışmaya. Sayısal kaynaklardan ne önerirsiniz TYT için?

Derslerde seviyesi nasıl? Temeli varsa, basit kitap önermek saçma olur.
Seviyesi fena değil diye biliyorum. yani çok genel konuşuyorum ama detaylı bilgim yok öğrenci hakkında. Ders çalışan bir öğrenci, motivasyonu ilgisi yüksek. Çalışarak ilk 50 bine girebilecek bir öğrenci diyeyim. Bilgi Sarmalı TYT kitapları nasıl olur sizce?

Seviyesi fena değil diye biliyorum. yani çok genel konuşuyorum ama detaylı bilgim yok öğrenci hakkında. Ders çalışan bir öğrenci, motivasyonu ilgisi yüksek. Çalışarak ilk 50 bine girebilecek bir öğrenci diyeyim. Bilgi Sarmalı TYT kitapları nasıl olur sizce?
Forumda detaylı rehberler mevcut, seviyesine göre kitap ve hoca tercihi yapabilir.

Bilgi Sarmalıyla direkt başlamasa iyi olur. Bilgi Sarmalı biraz zorlar çünkü. Sosyalde bir çok rehber var bunun için. Ayrıca @Testo Unit hocama da danışın, bu konuda daha öneri yapacaktır size. Benim görüşümce, Mert Hoca alıp kamplarıyla konuları iyice oturtması.

Seviyesi fena değil diye biliyorum. Yani çok genel konuşuyorum ama detaylı bilgim yok öğrenci hakkında. Ders çalışan bir öğrenci, motivasyonu ilgisi yüksek. Çalışarak ilk 50 bine girebilecek bir öğrenci diyeyim. Bilgi Sarmal'ı TYT kitapları nasıl olur sizce?

Temeli varsa Bilgi Sarmal olabilir. Zorlanırsa mikro orijinal çözüp Bs'ye geçsin. Konu anlatım olarak ise anlatımını beğendiği bir hocadan dinlese yeter. Zaten ünlü hocaların çoğu iyi anlatıyor. Ancak konu anlatım ve soru bankası için maarif model mi diye dikkat etsin. Eski kaynaklara yönelmesin.