Bildiğiniz üzere dönem açıldı, 11. sınıf oldum. Maalesef uzakta ki okula gitmeye devam ediyorum. EA'cıyım, matematiğim kötü ve ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. TYT'ye başlamalı mıyım? TYT Fen'e ne zaman bakmam gerek, günde kaç paragraf sorusu çözmem gerek?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Size verebileceğim en iyi tavsiye 11. sınıfı 11'de bitirmeniz gerektiği. TYT için de temelden başlayarak matematik konularını öğrenin. YouTube kamplarını takip edebilirsiniz.
TYT'ye ne zaman başlamalıyım?Size verebileceğim en iyi tavsiye 11. sınıfı 11'de bitirmeniz gerektiği. TYT için de temelden başlayarak matematik konularını öğrenin. YouTube kamplarını takip edebilirsiniz.
Hemen, Hızlıca başlayın. Eğer bu sene TYT konularını bitirip düzenli olarak deneme çözersen 12. Sınıfta çok rahat edersin.
Bazı kişiler gördüm, TYT'ye 2. dönem başlayın diyen, AYT ile aynı anda yürütemezsiniz diyen. Ne yapılmalı, çok kararsız kaldım.Hemen, Hızlıca başlayın. Eğer bu sene TYT konularını bitirip düzenli olarak deneme çözersen 12. Sınıfta çok rahat edersin.
Hocam temelden başlayın işte. 11. Sınıf konularına günü gününe çalışın ayrıca TYT programı da yapın. Eğer okulda dersleri iyi dinliyorsanız evde çalışmanıza bile gerek kalmayabilir. TYT'yi 11. sınıfta bitiren herkes YKS'ye 1-0 önde başlar. Eğer 11. sınıf konularını da 11'de bitirirseniz 2-0 öne geçmiş olursunuz. Seneye de eksik konularınıza yoğunlaşıp 12. sınıf konularını bitirirsiniz.Bazı kişiler gördüm, TYT'ye 2. dönem başlayın diyen, AYT ile aynı anda yürütemezsiniz diyen. Ne yapılmalı, çok kararsız kaldım.
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli