11 ve 12. sınıfta hayalet öğrenci olmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan megatronn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    öğrenci

Yasal değil ancak benden önceki nesiller çok rahat yaptı bunu? Suistimal ettikleri için ben yapamıyorum ne suçum var benim? Okulda boş boş 5 saat geçireceğime Full ders çalışırım. Bilgilendirme istemedim bir kere fikrinizi sordum ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bende yapmak istemem 1 sene önce ücretsiz çok rahat AÖL geçilebiliyordu vebenim ne günahım var tam sınav senem zamanında kalktı.

Konu sahibi evinde ders çalışabileceği ve kitap okuyabileceği iyi bir ortama sahip değilse geçmesin.

Evde ders çalışacağım ortam pek yok kütüphaneye gidiyorum bazen bilgisayar alacağım yakında o zaman daha sık gideceğim. Okul bozuyor her şeyi okul açılınca ne yapacağım bilmiyorum.

Geçilir hocam sen bakma bunlara.

Sınıftakilerle ders çalışmayacaksın zaten. Ön sıralara geçip adamakıllı derslerini dinleyip not alacaksın. Bu yeni nesil hiçbir şeyi beğenmiyor ve her şeye at gözlüğüyle bakıyor yahu.

Ortam çok önemli ders çalışırken. Ben ders çalışırken yan sırada oyun oynarlarsa odaklanabilir miyim sizce derslere? Eski okul ortamları yok artık ve ceza da verilmiyor bunlara.

Sanırım okulundaki eğitim kadrosu pek yararlı olamıyor. Sınıfta bırakılma tarzı bir iş gelmeyecekse başına mantıklı gibi. İyi bir lisede değilsen pek ciddiye alınacak yanı yok lisenin. Sözde hepsinin adını Anadolu Lisesi yaptılar. Fakat ben dediğini yapmak yerine dersleri dinlemeyip sınava çalışıyordum ders içinde. Gürültüde odaklanabildiğimden sorun olmuyordu. Yapacaksan da son senende yap bence. Lisedeki gibi arkadaşlıkları bir daha bulamayacaksın.

Eeee hocam bu suç. Bu illegal. Bu hak hırsızlığı. Bu parayla öğrenci okutmak. Bu evrakta sahtecilik. Yetkili yok mu yetkili aloooo?

Benden bir sene önceki sınav öğrencileri bunu çok rahat yaptılar hem de yasal şekilde AÖL geçerek. Bana ve benim gibi sınav öğrencilerine hak hırsızlığı olmuyor mu bu? Tek günahım 1 sene sonra doğmam mı benim? Ben parayla yapmak istiyorum öncekiler ücretsiz yaptı bunu sizce burada hangi taraf mağdur oluyor?

Geçilir hocam sen bakma bunlara.

Bakayım hocam duruma göre geçeceğim. Başıma iş gelmesinden korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte sizin söylediğiniz AÖL yasal bir şey. Yasal bir durum. Devlet destekli. Okula rüşvet verip var olarak gösterilmek yasal mı? Mağduriyet konusunda şu anda yakınmaya başladıysanız işiniz çok zor.

Ortam çok önemli ders çalışırken. Ben ders çalışırken yan sırada oyun oynarlarsa odaklanabilir miyim sizce derslere? Eski okul ortamları yok artık ve ceza da verilmiyor bunlara.
Siz ders çalışılacak yeri karıştırıyorsunuz. Sıkıntınız orada. Okulda ders çalışılmaz. Etütler olur oraya girersiniz en kötü.

AÖL hala olsa sizce ben hayalet öğrenci olmak için o kadar para vermek ister miyim? Açık öğretime geçmek için sağlam bir sebebinin olması lazım şu an geçebilmek çok zor çünkü çok suistimal edildi zamanında kafasına göre herkes geçti açık öğretime. Onlar yüzünden biz gecemiyoruz. Bende istemem hayalet öğrenci olmak için o kadar para vermeyi ama başka seçeneğim yok okula gideceğim yoksa dershane yerine. 5 saatim çöp olacak.

Bu illegale girmektense size tavsiyem hastanede bir doktorunuz var ise eğer heyetten engelli raporu almak. İşniz bittikten sonra raporu açığa alırsınız sağlıklı konuma geri dönersiniz. Okulda illegal yapmaktansa bir dönem boyunca bana kalırsa hastanede bir kerelik illegal yapmak daha mantıklı. %40 üzeri rapor işinizi görecektir. Bir değerlendirin bu durumu. AÖL geçmek için kolay bir fırsat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…