Siz ders çalışılacak yeri karıştırıyorsunuz. Sıkıntınız orada. Okulda ders çalışılmaz. Etütler olur oraya girersiniz en kötü.
Ön sıraya geçip not almak kadar kolay mı üniversite kazanmak? 8.30-15.30 arası okulda olsam eve gelip 30 dakika dinlensem ihtiyaçlarimi gidersem zaten saat 17.00 olur. Geriye çok zamanım kalmıyor kütüphaneye 2 otobüsle 30 dakikada gidiyorum. İki saat çalışsam 19.30 oldu saat. Bunun otobüs bekleme süresi falanda var ama ben kaba hesap yaptım direk. Her gün okula servisle gidip günde 4 otobüse binmeyi kaldırabileceğimi sanmıyorum. Okuldan eve gelince de çok bitkin oluyorum zaten. Elimi kipirdatacak halim olmuyor.
Bu illegale girmektense size tavsiyem hastanede bir doktorunuz var ise eğer heyetten engelli raporu almak. İşniz bittikten sonra raporu açığa alırsınız sağlıklı konuma geri dönersiniz. Okulda illegal yapmaktansa bir dönem boyunca bana kalırsa hastanede bir kerelik illegal yapmak daha mantıklı. %40 üzeri rapor işinizi görecektir. Bir değerlendirin bu durumu. AÖL geçmek için kolay bir fırsat.
Her doktor verir mi engelli raporunu? Bir de gelecekte başıma iş açar mı bu? Sağlıklı konuma geçince yine de AÖL'den devam edebilir miyim?