E-spor ile uğraşacağım. R7 9800X3D, 5070 Ti düşünüyorum. Tek bir siteden (mümkünse Amazon) sipariş vermek istiyorum. Farklı sitelerden almak istemiyorum. Monitör fiyata dahil olacak, ancak monitör farklı bir siteden olabilir, problem değil. 380 Hz düşünüyorum, ASUS ROG'un 380 Hz monitörünü almayı planlıyordum. 500 GB sağlam bir SSD’im var, fakat fazladan olması problem yaratmaz. Fiyat biraz esneyebilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 110.000 TL
emre259 40
Başarılı
Amazon sistem konusunda biraz kıt diye biliyorum. Çok alternatif seçenek yok. Var ise birkaç bir şey linkle inceleyelim. Ama bütçe yüksek, alacağın bilimum pc siteleri sana sorun yaşatmaz. Şahsen şu ana kadar bir tek itopyada sorun yaşadım, onda da paramı geri aldım. Alırım diyorsan başka sitelerden arayalım bu sıralar çok sistem çıktı piyasaya.
Unutmadan benim kafam hazır sisteme kaydı şimdi baktım sanırım sen kendin toplamak istiyorsun değil mi?
Unutmadan benim kafam hazır sisteme kaydı şimdi baktım sanırım sen kendin toplamak istiyorsun değil mi?
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright Peerless Assassin 140 White TL-D14CW 140mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Peerless Assassin 140 White TL-D14CW 140mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Monitör için bilgim yok. RAM 2 tane yaz.
Hiç fark etmez, hazır sistem problem olmaz. Sadece ekran kartı Hepsiburada'dan, işlemci N11'den, kasa Trendyol'dan olmasını sevmiyorum.Amazon sistem konusunda biraz kıt diye biliyorum. Çok alternatif seçenek yok. Var ise birkaç bir şey linkle inceleyelim. Ama bütçe yüksek, alacağın bilimum pc siteleri sana sorun yaşatmaz. Şahsen şu ana kadar bir tek itopyada sorun yaşadım, onda da paramı geri aldım. Alırım diyorsan başka sitelerden arayalım bu sıralar çok sistem çıktı piyasaya.
Bu sisteme 750w yeter mi hocam?![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Peerless Assassin 140 White TL-D14CW 140mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantiliwww.gaming.gen.tr
Monitör için bilgim yok. RAM 2 tane yaz.
Niye yetmesin? 360W TDP isteyen bir kart. Hadi tek başına 400-450W görsün. Yine gayet rahat yetiyor.
Niye yetmesin? 360W TDP isteyen bir kart. Hadi tek başına 400-450W görsün. Yine gayet rahat yetiyor.
100k veriyorsa bence daha üstünü almalı sizin sistem güzel ben olsam şu 2 parçayı değiştirirdim.
360mm destekli 850W Gold tam modüler PSU.
%10 indirim var 9K ya geliyor.
Yukarıda arkadaşın attığı 5080 9800x3d daha mantıklı olur hocam.
Evet öyle fakat farklı farklı yerlerden söylemek mantıklı mıdır? Örneğin N11'e pek güvenmiyorum, bazı satıcıların güvenilir gelmiyor vs. Bilemedim o yüzden.Yukarıda arkadaşın attığı 5080 9800x3d daha mantıklı olur hocam.
Yeni konular
-
-
R7 7435HS & RTX 4050 sistemde Battlefield 6'da kasma sorunları
- cemkaraca
-
-
BIOS güncellemesi sonrası EXPO profili ilk açılıştan sonra boot etmiyor
- crystallreed
-
-
-