Selam. Konudan şimdi haberim oldu. Aynı cihaza bende sahibim. İnternette ne custom firmware mevcut, Ne de orjinal yazılımı. Kırmanın yolu var fakat orjinal yazılımını bir şekilde bulmanız gerekiyor. Ardından Agile Server programı ile cihaz boot olurken bilgisayardan cihazın WAN Ethernet portuna bağlanmanız gerekiyor. Ayrıyetten cihazın Backup dosyasını editleyecek bir program yok. Eğer bunu yapabilecek bir program olursa cihazı kırabiliyorsun aslında. Çünkü cihazın ben bir şekilde İlk yüklenirken TPlink logosunu değiştirmeyi başardım. Onun haricinde yazılımına dokunamadım. SFP portunu vs kullanamıyorum. Led özellikleri adam akıllı çalışmıyor ve Wifi kendi kendine 20 gün sonra falan ip dağıtmamaya başlıyor. Cihaz tamamiyle sorunlu. THH'ye başvurdum ve bunun ile alakalı youtube'a video pasladım. Bakalım ne zaman tınlayacaklar.
Not: Tp-link kesinlikle bu konuya dönüş yapmıyor. Garantisi 2 yıl daha devam ediyor. Git türkcelle ver onlar ilgilensin diyor. Türkcell'den çıktığım için de kendileri hiç ama hiç ilgilenmiyor. Türkcell'in sayfasında müşteri dışı form gibi bir sayfa var. Oradan kayıt açamıyorum çünkü siteleri bozuk. Hata veriyor sürekli. Ekran resimleri ile kanıtlarım var. Bakalım süreç ne olacak.