Bütçe
110.000 TL

xrs 1

Uzman
Yer
Konoha
E-spor ile uğraşacağım. R7 9800X3D, 5070 Ti düşünüyorum. Tek bir siteden (mümkünse Amazon) sipariş vermek istiyorum. Farklı sitelerden almak istemiyorum. Monitör fiyata dahil olacak, ancak monitör farklı bir siteden olabilir, problem değil. 380 Hz düşünüyorum, ASUS ROG'un 380 Hz monitörünü almayı planlıyordum. 500 GB sağlam bir SSD’im var, fakat fazladan olması problem yaratmaz. Fiyat biraz esneyebilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Amazon sistem konusunda biraz kıt diye biliyorum. Çok alternatif seçenek yok. Var ise birkaç bir şey linkle inceleyelim. Ama bütçe yüksek, alacağın bilimum pc siteleri sana sorun yaşatmaz. Şahsen şu ana kadar bir tek itopyada sorun yaşadım, onda da paramı geri aldım. Alırım diyorsan başka sitelerden arayalım bu sıralar çok sistem çıktı piyasaya.

Unutmadan benim kafam hazır sisteme kaydı şimdi baktım sanırım sen kendin toplamak istiyorsun değil mi?

Amazon sistem konusunda biraz kıt diye biliyorum. Çok alternatif seçenek yok. Var ise birkaç bir şey linkle inceleyelim. Ama bütçe yüksek, alacağın bilimum pc siteleri sana sorun yaşatmaz. Şahsen şu ana kadar bir tek itopyada sorun yaşadım, onda da paramı geri aldım. Alırım diyorsan başka sitelerden arayalım bu sıralar çok sistem çıktı piyasaya.

Unutmadan benim kafam hazır sisteme kaydı şimdi baktım sanırım sen kendin toplamak istiyorsun değil mi?
Hiç fark etmez, hazır sistem problem olmaz. Sadece ekran kartı Hepsiburada'dan, işlemci N11'den, kasa Trendyol'dan olmasını sevmiyorum.

Bu sisteme 750w yeter mi hocam?

Niye yetmesin? 360W TDP isteyen bir kart. Hadi tek başına 400-450W görsün. Yine gayet rahat yetiyor.

100k veriyorsa bence daha üstünü almalı sizin sistem güzel ben olsam şu 2 parçayı değiştirirdim.

360mm destekli 850W Gold tam modüler PSU.

%10 indirim var 9K ya geliyor.

1750673546944.webp

Bu nasıl? Gaminggen üzerinden özelleştirdim.