AiO olarak ROG ryou alacaktım.
@LH44 hocam pahalı dedi. Ben de bu yüzden Tryx'e döndüm. Zaten bu 2 AiO dışında görüntü olarak beğendiğim bir AiO yok hocam şu an piyasada. Benim tek amacım oyun değil aslında. Aynı zamanda masamın üzerinde bir sanat eseri bulundurmak. O yüzden ekranını beğendiğim 2 AiO var. Birisi ROG diğeri tryx. Lh hocam ROG gereksiz deyince ben de buna dönmüştüm.
PSU olarak alternatiflere açığım. A kalite ve mümkünse ATX 3.1 olsa tadından yenmez. NZXT falan olmasın ama kesinlikle. Sebebine hiç girmeyim uzun uzun. PSU konusu benim için önemli. FSP, ROG, Corsair markalarından olursa iyi olur. 1200 watt şart bu arada.
RAM olarak normalde CL26 alıp O.C çekecektim de bütçemi biraz zorladığını fark ettim. Aslında alabiliyorum ama gereksiz yere de bütçemi zorlamayim dedim. Bir de zaten muazzam fark olmayacak sanırım. İllaki olur olmasına ama zaten her türlü 600 üstü FPS alacağım gibi duruyor.
Bu sistemin amacı rekabetçi oyun olacak. 600 Hertz monitör var şu an elimde çünkü. CS2'de stabil 600 üstü FPS almam lazım.