çin o kadar dil döktüm işe yaramadı.
Yok hocam, estağfurullah, onunla alakalı değil. 3 ayrı forumda takılıyorum. Konu açtığım zaman çok kişi yorum yapınca ortalık 56'ya gidiyor. Zamanında yanlış kararlar aldığım için artık bir şey almadan önce detaylıca araştırıp soruşturmak istiyorum. Sizin fikrinizi de çok önemsiyorum aslında. Ama bazı konularıma farklı yorumlar geliyor, bu sefer aklım karışıyor.
Neyse, çok uzatmayayım. Zaten artık suyu çıktı iyice.
Karar verip alacağım artık hocam.
Anakart konusunda X870 Aorus Elite alacaktım zaten sizin öneriniz ile. Durum böyle olunca ROG ekosistemi saldım. AIO olarak da Tryx alayım o hâlde dedim. Fakat bu Tryx sadece Wraith'te satılıyor ve firma sıkıntılı olduğu için mecburen AIO olarak ROG'a döndüm. E durum böyle olunca da anakart olarak da ROG olsun bari dedim. AIO'yu ROG aldıktan sonra anakartı farklı marka almak saçma geldi yani.
Son yorumunuzda da 15.000 TL ürün alınacak yer değil demişsiniz. O hâlde Tryx AIO kesinlikle almıyorum, bu konu kapanmıştır. AIO olarak ROG Ryuo'yu kesin olarak alıyorum. PSU da ROG olacak. Durum böyle olunca anakart olarak da ROG olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Fakat B850E alınmaz diyorsunuz. Aslında mantıksız değil. Fakat fiyatı 16-17'ye düştüğünde bilmiyorum, bir şans verilir gibi. Ama yine de değmez diyorsanız o hâlde geriye bir tek seçenek X870E-E kalıyor. Biliyorsunuz Q-code olması şart.
Bu 2 anakart dışında farklı seçeneğim yok hocam. B850E şahsen işimi fazlasıyla görür. X870E-E ile ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Durum böyle yani hocam. AIO ROG olup da anakart Aorus olması mantıksız değilse böyle de yapabilirim tabii.