12.000 TL fark RGB'li RAM'e verilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casper04
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 273

Ayhan hocam haklısınız, şimdi biraz baktım. Dediğiniz gibi bu 6000 CL30 Kingston'ların teknik yapısı aynı; ben çip/revizyon kısmını biraz fazla genellemişim. Benim asıl kastettiğim, tek tek alınan modüllerin kit olarak beraber test edilmemiş olmasıydı. Ama arada 12 bin lira varken ben yine iki tekliyi alırdım.

Doğrudur da RGB’li olan Kingston Ram anakartın uyum sayfasında yazıyorsa yine de problem olabiliyor mu? Yazıyor diye biliyorum.

Doğrudur da RGB’li olan Kingston Ram anakartın uyum sayfasında yazıyorsa yine de problem olabiliyor mu? Yazıyor diye biliyorum.

Anakart uyum listesinin AM5'te önemi yok normal koşullarda ama söz konusu MSI olunca en ufak detay bile önemli... RAM mevzusunu alıp deneyeceksin, A2-B2 slotlarına takarsın. Sorun çıkarsa 1x16 ya da iade edersin. 2x32 dual rank, garantisi olmaz. 6000 CL30 garanti değer denebilir ama başka faktörler de var. Bellek kontrolcü ve anakart faktörü yadsınamaz...

AMD desteği Ryzen 7000 için 5200 MT/s, Ryzen 9000 için 5600 MT/s...

Baktım, KF560C30BBEAK2 uyumlu görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…