12.000 TL'ye 2K 180 Hz monitör önerisi

Bütçe
11.000-12.000
Hocam bu bütçede 2K 240Hz monitörler olduğunu biliyorum. Onlara bakın isterseniz, örnek atayım:

Curved istemiyorum hocam ya.
LG olanın satıcılarının küçük satıcı olmasından ötürü, 280 Hz olanı da sistemim için fazla olacağından ötürü alamayacağım ancak 165 Hz olanın görüntü kalitesi açısından eksisi var mıdır bu modellere göre? Fiyatına göre çok iyi görünüyor. Ondan alabilirim bile. Artan paraya farklı bir ekipman alırım.
Keşke düz modeli olsaydı. Bütçe zorlanıp alınırdı. Yıllarca kullanılacak sonuçta. Şu an için konuyu açan arkadaşa da AOC Q27g4X ve Philips evnia 27M2N5500 modellerini öneririm. Bu bütçede araştırdığıma göre en iyisi bunlar.
Philips marka monitörler içime sinmiyor nedense, sorunlu olduklarını duydum, doğru mudur bilmiyorum. AOC Q27G4XF modeliyle Asus ROG Strix XG27ACS arasındaki fiyat farkına değer mi?

Curved istemiyorum hocam ya.

LG olanın satıcılarının küçük satıcı olmasından ötürü, 280 Hz olanı da sistemim için fazla olacağından ötürü alamayacağım ancak 165 Hz olanın görüntü kalitesi açısından eksisi var mıdır bu modellere göre? Fiyatına göre çok iyi görünüyor. Ondan alabilirim bile. Artan paraya farklı bir ekipman alırım.

Philips marka monitörler içime sinmiyor nedense, sorunlu olduklarını duydum, doğru mudur bilmiyorum. AOC Q27g4XF modeliyle ASUS ROG STRIX XG27acs arasındaki fiyat farkına değer mi?

Benim bahsettiğim model AOC Q27g4X sizin bahsettiğinizin sonunda F var. F'li olan hakkında bilgim yok ben de merak etmiştim aslında farkları nedir diye ama bulamadım. Ben yaklaşık 4 bin TL'ye değmeyeceğini düşünüyorum. Tabii daha iyi bilen arkadaşlar vardır.

Benim bahsettiğim model AOC Q27g4X sizin bahsettiğinizin sonunda F var. F'li olan hakkında bilgim yok ben de merak etmiştim aslında farkları nedir diye ama bulamadım. Ben yaklaşık 4 bin TL'ye değmeyeceğini düşünüyorum. Tabii daha iyi bilen arkadaşlar vardır.
Sizin bahsettiğinizi satmıyorlar sanırım artık. Aratınca bütün sitelerde F olan model çıkıyor.

Sizin bahsettiğinizi satmıyorlar sanırım artık. Aratınca bütün sitelerde F olan model çıkıyor.

Evet 1-2 gün öncesine kadar Sinerji'de falan vardı yok şimdi. Ben de iyi bir satıcıdan stok kovalıyorum. MSI G274qpf E2 (8k bandına düşerse), AOC ve Philips bunlardan birini alacağım stoğa girerse.

Philips'i alabilirsin. XF ile X arasında fark var mı bilmiyorum o yüzden en garanti yol Philips almak. İkisi de benzer sonuçlar veriyor zaten.

Philips'i alabilirsin. XF ile X arasında fark var mı bilmiyorum o yüzden en garanti yol Philips almak. İkisi de benzer sonuçlar veriyor zaten.
Hocam bu modelde ışık sızması çok yoğun gibi bence ya.
1739213738864.webp

Hocam bu modelde ışık sızması çok yoğun gibi bence ya.
Eki Görüntüle 123331

Telden vs çekince öyle gözükmesi normal. Diğer monitörlerin incelemelerine de bakabilirsiniz aynı şekilde gözükür. Ayrıca aynı monitör bile olsa birisinde az ışık sızması varken diğerinde fazla olabilir. Canlıdan bakınca böyle gözükmüyor.

Aoc monitör de buna benzer.
Desktop Screenshot 2025.02.10 - 21.59.10.45.webp

Telden vs çekince öyle gözükmesi normal. Diğer monitörlerin incelemelerenine de bakabilirsiniz aynı şekilde gözükür. Ayrıca aynı monitör bile olsa birisinde az ışık sızması varken diğerinde fazla olabilir.
Hocam mesela başka monitörlerin videolarında görünmüyor öyle bir şey.
1739214004232.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt