Bir iPhone 11 kullanıcısı olarak artık yavaşladığını rahatlıkla söyleyebilirim. İstersen iade edip başka cihaz bak. Sosyal medyalarda işini görür ama normal kullanımda bile arada yavaş geliyor.

Ve yanlış belirtmisim true tone çalışımıyormus ne işe yaradigina dair bir bilgim yok büyük sorun açarmı?
Batarya değişmiş büyük ihtimalle ekran da değişmiştir bence iptal et siparişi.

Ekran değişmiş olabilir, ayrıca giriş seviyesi bir Android kullanmışsınız, ondan sıkılmış hissetmeniz normal.

Önceden başka Android'lerde kullandım fakat hiçbiri performanslı cihazlar değildi belki de o yüzdendir, iPhone ayarlar kısmında ekran orijinal parça yazıyordu artık ne kadar doğru bilemiyorum, True Tone tam olarak ne işe yarıyor araştırdimda anlamadım.

Bir iPhone 11 kullanıcısı olarak artık yavaşladığını rahatlıkla söyleyebilirim. İstersen iade edip başka cihaz bak. Sosyal medyalarda işini görür ama normal kullanımda bile arada yavaş geliyor.

Batarya değişmiş büyük ihtimalle ekran da değişmiştir bence iptal et siparişi.

İptal edersem 600TL param yanıyor sadece sosyal medya için kullanan birisiyim zateni ve seneye değiştireceğim.

Keşke almasaydınız. Onun yerine daha iyi bir telefon alabilirdiniz. iPhone 11 artık fosil bir cihaz ama önceki telefona göre idare eder diyeyim.

Bu paraya başka iOS cihaz bulabileceğimi düşünmuyorum Android alabilirdim fakat değişiklik olsun istedim.

Almışsınız bir kere. Kullanın gitsin. 1 sene kullanacaksanız o süre içinde olumlu olumsuz iOS hakkında kafanızda bir şeyler oturur. Ona göre model yükseltirsiniz. 1 sene sonra 2. elde yine okutursunuz.

Ve yanlış belirtmisim true tone çalışımıyormus ne işe yaradigina dair bir bilgim yok büyük sorun açarmı?
True Tone, ortamdaki ışığa göre ekrandaki renkleri değiştiren bir özellik. Bu özelliğin çalışmaması otomatik parlaklığın da düzgün çalışmamasına neden olabilir. Demekki cihaz üzerindeki sensör bozuk ve bu bir eksiye neden olur evet. Ama True Tone konusuna gelirsek True Tone hiçbir zaman adamakıllı çalışmıyor. Şu an iPhone 13 kullanıcısıyım ve bundan önceki kullandığım Mate 20 Pro telefonumdaki true tone benzeri özellik çok daha iyi çalışıyordu. O anlamda bir sıkıntı yaşamazsınız ki ben kapalı kullanıyorum, renkler çok daha canlı. Yine de ben otomatik parlaklık kullanmam derseniz ki (Bence sürekli geceleri parlaklığı arttırıp kısmak üşendirici) o zaman bir sıkıntı olmaz.