Hafızlık okuluna yazılırsan açığa geçebiliyormuşsun, sonrasında da gitmezsin hafızlık okuluna.
Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Torpille geçebilirsin.Öncelikle selam. Bu sene 11 bitti ve artık 12'yim. Sorum ise açığa geçme şartlarından biri olan liseler arası maçlara katılarak, beden eğitimi hocası tarafından lisans çıkartılınca açığa geçebiliyor muyum?
@Captain Frenchkiss, hocam milli sporcu olma şartı var, şartlara bakarsanız. Hocam ekstra olarak da lisansı arkadaşlarınız nasıl çıkartmışlardı?
@truth, hocam diğer şartlara bir bakıverin isterseniz, imkansız bunlar.
Hocam şehrimizdeki gençlik ve spor il müdürlüğüne gidip sanırım olan lisansını bir şekilde 3 yıllık olarak göstermişlerdi.Amatör futbol oynuyorum. Yaklaşık 6 yıldır lisans çıkartıyorum. Bu da geçerli değil mi?
Ek olarak açığa geçecekseniz kendinizi kesinlikle salmayın çünkü evde kalmak size rahat hissettirebilir, okulda olmadığınız o uzun saatleri derslere çalışarak geçirin ki bu konuda size büyük bir artı sağlamış olsun açığa geçmek.
Alessandro Del Piero
Uzman
Hocam şehrimizdeki gençlik ve spor il müdürlüğüne gidip sanırım olan lisansını bir şekilde 3 yıllık olarak göstermişlerdi.
Ek olarak açığa geçecekseniz kendinizi kesinlikle salmayın çünkü evde kalmak size rahat hissettirebilir, okulda olmadığınız o uzun saatleri derslere çalışarak geçirin ki bu konuda size büyük bir artı sağlamış olsun açığa geçmek.
Okuldaki ortamı hiç beğenmiyorum. Dersler 35 dakika teneffüsler 5 dakika. Okulumuz depreme dayanıklı olmadığı için yıkıldı ve ortaokulla beraber okuyoruz. Ve cidden rahat bir ortam yok. Açığa geçmeyi düşünmüyorum son 1 senem kaldı sonra YKS var.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-