@Captain Frenchkiss, hocam milli sporcu olma şartı var, şartlara bakarsanız. Hocam ekstra olarak da lisansı arkadaşlarınız nasıl çıkartmışlardı?

@truth, hocam diğer şartlara bir bakıverin isterseniz, imkansız bunlar.
Amatör futbol oynuyorum. Yaklaşık 6 yıldır lisans çıkartıyorum. Bu da geçerli değil mi?
Hocam şehrimizdeki gençlik ve spor il müdürlüğüne gidip sanırım olan lisansını bir şekilde 3 yıllık olarak göstermişlerdi.

Ek olarak açığa geçecekseniz kendinizi kesinlikle salmayın çünkü evde kalmak size rahat hissettirebilir, okulda olmadığınız o uzun saatleri derslere çalışarak geçirin ki bu konuda size büyük bir artı sağlamış olsun açığa geçmek.

Hocam şehrimizdeki gençlik ve spor il müdürlüğüne gidip sanırım olan lisansını bir şekilde 3 yıllık olarak göstermişlerdi.

Ek olarak açığa geçecekseniz kendinizi kesinlikle salmayın çünkü evde kalmak size rahat hissettirebilir, okulda olmadığınız o uzun saatleri derslere çalışarak geçirin ki bu konuda size büyük bir artı sağlamış olsun açığa geçmek.

Okuldaki ortamı hiç beğenmiyorum. Dersler 35 dakika teneffüsler 5 dakika. Okulumuz depreme dayanıklı olmadığı için yıkıldı ve ortaokulla beraber okuyoruz. Ve cidden rahat bir ortam yok. Açığa geçmeyi düşünmüyorum son 1 senem kaldı sonra YKS var.