tysagman

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

2 monitör, kasa, mouse, klavye ve kulaklık ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?
5000 serisini bekleyemem, işlerim mevcut, en geç Ocak'ın 6'sına kadar sipariş vereceğim.

Hocam emekleriniz için teşekkürler. 2. monitör 165 Hz altı olmasın önemli değil. Ayrıca attığınız kasada SSD, PSU, sogutucu ve anakart istedigim gibi değil. Anakartı orta üst seviye istiyorum. Soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer III 420mm düsündüm.

XG27UCS kontrast olarak zayıf bir model. Belirtmekte fayda var. 27M2C5200W de hatırladığım kadarıyla kötü bir model.

2. monitör olarak bunu seçsin:

Ayrıca 1. monitörü 4K çözünürlükte seçmişsiniz. Abartı değil mi? 2K gayet kâfi.

XG27UCS kontrast olarak zayıf bir model. Belirtmekte fayda var. 27M2C5200W de hatırladığım kadarıyla kötü bir model.

Sistem için uygun bence 4k.

Evet arkadaşlar, başka önerisi olan var mı?

Hocam ana monitörü de değişebilir misiniz ?

Son düzenleme:

4080S'nin hakkı bence 4K hocam. Ki arkadaş 2 monitör istediğini söylemiş. Birisi yüksek Hz'e sahip FPS monitörü, diğeri ise hikâyeli oyunlar için 4K çözünürlükte bir monitör olabilir. Bu arada ikinci monitörün paneli hakkında bilgim yok, sadece bütçeyi aşmamak adına seçtim. XG27UCS ise HDR hariç fiyatına göre güzel performans veriyor, kontrast konusunda da haklısınız fakat kendi fiyat bandında daha iyi bir muadil mevcut değil.

@tysagman Hazır sistem olarak en F/P model attığım link hocam. Parçaları beğenmediyseniz kendiniz toplayabilirsiniz. Ben bu şekilde topladım, aynı şekilde parçaların yerini değiştirebilirsiniz.
Kasa: https://www.amazon.com.tr/dp/B08XVX...33&creativeASIN=B08XVXC67J&linkCode=asn&psc=1
PSU: High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Ekran Kartı: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTKM...33&creativeASIN=B0CTKM1CW7&linkCode=asn&psc=1
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
Sıvı Soğutucu: ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF360T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Anakart: Asus TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
RAM: Patriot 32GB(2x16) Viper Venom RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram (PVVR532G600C36K)
SSD: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN5L...33&creativeASIN=B0CN5L6FPK&linkCode=asn&psc=1
90-92 bin lira civarı yapıyor. Diğer ekipmanlara yer kalsın diye kasa ve SSD'den kıstım fakat ikisi de kalitesiz değiller, sadece diğerlerine göre daha F/P.

Son düzenleme: