Buds 2'yi bende kullanıyorum bazen sanki ses sol taraftan az geliyor gibi siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Ellerinize sağlık.
Sağ kulağım duymadığı için böyle bir karşılaştırma yapamıyorum maalesef.
Buds 2'yi bende kullanıyorum bazen sanki ses sol taraftan az geliyor gibi siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Ellerinize sağlık.
ANC olmasa ben de aynı şeyi yapardım muhtemelen, ancak toplu taşıma kullanırken şarkıyı duymuyor gibi hissediyorum. Evde IEM dışarıda AirPods yapıyorum.Ses kalitesini duyduktan sonra kabloyu dert etmemeye başladım. Apple dongle gibi bir 3.5 mm to Type-C donusturucuyle telefona baglaniyor.
Plus modelini kullanıyorum. Hangisi olduğunu anlayamadım ama bana da sanki bir kulaklıktan az ses geliyor gibi geldi. Sesi mono moda alıp test yaptım. Ama bir şey fark edemedim. Bence kulaklığın genel ses seviyesi biraz düşük.Buds 2'yi bende kullanıyorum bazen sanki ses sol taraftan az geliyor gibi siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Ellerinize sağlık.
Android'de de öyle. Fotoğraftaki gibi beyaz olması gerekirken bazen hepsi siyah oluyor. Üzerine tıklayınca seçiliyor ve fotoğraftaki gibi beyaz oluyor.Kulaklık olarak güzel ve uygun fiyatlı Bluetooth kulaklıklarda ses karakterini nadiren beğeniyorum ve CMF Buds serisinde gerçekten bayağı beğendim. Ancak Bluetooth alıcısı aşırı kötü ve AAC kodeğinde iğrenç bir ses kalitesi var 16 KHz üstü hiçbir şekilde duyulmuyor. Ayrıca uygulaması da iOS için bayağı buglu açıkçası Android nasıldır bilemiyorum da.
1- sağ kulaklığın şarjı 1-2dk farkla daha hızlı düşüyor. Bu normal mi?
2- kulaklığı çıkarınca müzik 5sn sonra duruyor. Ama geri takarken hemen devam ediyor. Ve bu özellik sadece sağ kulaklıkta çalışıyor. Sol kulaklıkta bu özellik yok mu?
Kulaklık olarak güzel ve uygun fiyatlı Bluetooth kulaklıklarda ses karakterini nadiren beğeniyorum ve CMF Buds serisinde gerçekten bayağı beğendim. Ancak Bluetooth alıcısı aşırı kötü ve aac kodeğinde iğrenç bir ses kalitesi var 16 KHz üstü hiçbir şekilde duyulmuyor. Ayrıca uygulaması da iOS için bayağı buglu açıkçası Android nasıldır bilemiyorum da.
Ayrıca bilgisayarda kulaklıkları yönetmek için ear (web) bayağı güzel.
ear (web)
earweb.bttl.xyz
ANC olmasa ben de aynı şeyi yapardım muhtemelen, ancak toplu taşıma kullanırken şarkıyı duymuyor gibi hissediyorum. Evde IEM dışarıda AirPods yapıyorum.
Bende de bir üst modelde benzer sorun var. Konu açtım bu konuyla ilgili oraya göz atabilirsiniz.Buds 2'yi bende kullanıyorum bazen sanki ses sol taraftan az geliyor gibi siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Ellerinize sağlık.