Line interactive sipariş verdiyseniz sistemi tam anlamıyla korumuyor tam açıklayamam ama bu alanda uzman bir arkadaşımdan şebeke ve yaşanılan yerin elektrik akımı ile ilgili bazı bilgiler vermişti bana lafın kısası line interactive maalesef tam manasıyla korumaz ama siz siparişinizi vermişsiniz artık yapacak bir şey yok.
Güzel kardeşim neyin ne olduğunun fazlasıyla farkındayım, 10 yılı aşkın süredir toprak bile olmayan hatta Line interactive kullanan biriyim.
Line interactive UPS ev kullanıcısı için biçilmiş kaftandır.
Online UPS ile aynı odada bile bulunamazsın, sadece server sistemleri için kullanılır.
Ev kullanımı için uygun değildir.
Güzel kardeşim neyin ne olduğunun fazlasıyla farkındayım, 10 yılı aşkın süredir toprak bile olmayan hatta Line interactive kullanan biriyim.
Online UPS ile aynı odada bile bulunamazsın, sadece server sistemleri için kullanılır.
Güzel kardeşim neyin ne olduğunun fazlasıyla farkındayım, 10 yılı aşkın süredir toprak bile olmayan hatta line interactive kullanan biriyim.
Hocam konu hortlayacak ama bir şey sormak istiyorum. Geçenlerde sistemi değiştim PSU'yu da 1300+80 olarak değiştirdim sizce halada APC BVX2200LI-GR model yeterli midir?
Hocam konu hortlayacak ama bir şey sormak istiyorum. Geçenlerde sistemi değiştim PSU'yu da 1300+80 olarak değiştirdim sizce halada APC BVX2200LI-GR model yeterli midir?