Line interactive UPS tam anlamıyla sistemi korumaz bunun için Online UPS gerekir.

Hocam değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Sipariş verildi:).

Line interactive sipariş verdiyseniz sistemi tam anlamıyla korumuyor tam açıklayamam ama bu alanda uzman bir arkadaşımdan şebeke ve yaşanılan yerin elektrik akımı ile ilgili bazı bilgiler vermişti bana lafın kısası line interactive maalesef tam manasıyla korumaz ama siz siparişinizi vermişsiniz artık yapacak bir şey yok.

1708393039554.webp

Kaynak: Line-interactive vs Online vs Offline UPS | FS Community

Sayfada, aşağı kısımlarda detaylı açıklamalar var.

Line interactive UPS tam anlamıyla sistemi korumaz bunun için Online UPS gerekir.

Güzel kardeşim neyin ne olduğunun fazlasıyla farkındayım, 10 yılı aşkın süredir toprak bile olmayan hatta Line interactive kullanan biriyim.
Line interactive UPS ev kullanıcısı için biçilmiş kaftandır.

Online UPS ile aynı odada bile bulunamazsın, sadece server sistemleri için kullanılır.
Ev kullanımı için uygun değildir.

Ne önerdiğini bilmeden öneriyorsun dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kardeşim neyin ne olduğunun fazlasıyla farkındayım, 10 yılı aşkın süredir toprak bile olmayan hatta Line interactive kullanan biriyim.

Online UPS ile aynı odada bile bulunamazsın, sadece server sistemleri için kullanılır.

Hocam kafam karıştı doğrumu sipariş vermişim:).

Daha önce bana önerilen ile aynı model numarasını taşıyor. Doğru model hocam.
Tamamdır hocam.

Güzel kardeşim neyin ne olduğunun fazlasıyla farkındayım, 10 yılı aşkın süredir toprak bile olmayan hatta line interactive kullanan biriyim.

Hocam konu hortlayacak ama bir şey sormak istiyorum. Geçenlerde sistemi değiştim PSU'yu da 1300+80 olarak değiştirdim sizce halada APC BVX2200LI-GR model yeterli midir?

Son düzenleme:
Hocam konu hortlayacak ama bir şey sormak istiyorum. Geçenlerde sistemi değiştim PSU'yu da 1300+80 olarak değiştirdim sizce halada APC BVX2200LI-GR model yeterli midir?
Evet yeterli. PSU'nun kaç watt olduğunun önemi yok, ütopik bir sistem kurmadıysan o PSU yüzde 50 bile çalışmayacaktır.

Evet yeterli. PSU'nun kaç watt olduğunun önemi yok, ütopik bir sistem kurmadıysan o PSU yüzde 50 bile çalışmayacaktır.
Yeni sistem şu şekilde hocam.

AMD Ryzen 9 9950X3D
Asus ROG STRIX X870-A GAMING
ASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB OC
ASUS ROG Ryujin III 360
MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W 80+ Platinum

Yeni sistem şu şekilde hocam.

AMD Ryzen 9 9950X3D
Asus ROG STRIX X870-A GAMING
ASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB OC
ASUS ROG Ryujin III 360
MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W 80+ Platinum
Maks 700-800w görürsün, yani 1300w psu biraz gereksiz olmuş. Ama ilerleyen zamanlarda 7090 falan için ideal olabilir.