Bütçe
1.600

Sinister

Uzman
Kasa fanlarının motor sesi rahatsız ettiği için: Motor sesi olmayan, düşük RPM'lerde sessiz çalışan, öne 2 arkaya 1 adet fanlara ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Ryzen 5600, 4060 ti, B450 S2H, Cooler Master MB311L kasa, Corsair H100 soğutucu şeklinde sistemim var. Toplam Bütçe 1.600 gibi ama yukarısına çıkmaya çalışırım. Kasa içinde kontrolcü bulunduğu için kontrolcülü olmasına gerek yok sanırım. Benim bulduklarım:

Son düzenleme:
3'lü P12 ARGB alabilirsin. Birbirine bağlantılı olduğundan kablo kirliliği olmaz. Sistem boşta olduğunda fanlar kendini durdurma özelliği de var.
Daha önce Arctic f120 kullanma şansım olmuştu. İlk aradığım F120 ARGB oldu ama piyasada yok. P serisi öne 2 arkaya 1 şekilde uygun olur olursa yüksek ihtimal düşünebilirim.

Daha önce Arctic f120 kullanma şansım olmuştu. İlk aradığım F120 ARGB oldu ama piyasada yok. P serisi öne 2 arkaya 1 şekilde uygun olur olursa yüksek ihtimal düşünebilirim.
Statik basınçlı fanlar. Her türlü işini görür. Amazon'da tanesi 675TL. Bu kalitede 2000RPM bulmaz büyük ihtimal.

Statik basınçlı fanlar. Her türlü işini görür. Amazon'da tanesi 675TL. Bu kalitede 2000RPM bulmaz büyük ihtimal.
Diğer araştırdıklarımdan yeterli bilgi de almadım dediğiniz gibi en iyisi bildiğimizi almak. Ön taraf için 2 adet P12 tamamdır. Şimdi egzoz için de gerçekten sorun çıkarmaz diyorsanız 3'ünü de P12 alayım. Son kez yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler.

Diğer araştırdıklarımdan yeterli bilgi de almadım dediğiniz gibi en iyisi bildiğimizi almak. Ön taraf için 2 adet P12 tamamdır. Şimdi egzoz için de gerçekten sorun çıkarmaz diyorsanız 3'ünü de P12 alayım. Son kez yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler.
Egzoz fanın kablosunu ayrı şekilde takarsın sorun olmaz.