Bence de daha iyi bir seçenek olur 6750XT 4060TI'dan oyunlarda 10 fps daha çok veriyor hem AM5 DDR5 sistem fiyatı da 1000 TL daha uygun.![]()
Sinerji Vaelix Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon RX 7600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Sistem Tavsiyesi
Sinerji Vaelix Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon RX 7600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
12400F 4060Tİ yerine daha ucuza 7500F 6750XT al. Ekran kartı olarak 4060'dan çok daha güçlü işlemci ise DDR5.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Bence de daha iyi bir seçenek olur 6750XT 4060 Ti'dan oyunlarda 10 FPS daha çok veriyor hem AM5 DDR5 sistem fiyatı da 1000 TL daha uygun.
Konu sahibi bilgisayarı ortalama bir düzeyde bilmiyorsa AMD almasın.
AMD'nin Sorunları yüzünden değil mi?Konu sahibi bilgisayarı ortalama bir düzeyde bilmiyorsa AMD almasın.
Geraltın kılıcı
Üstün
Evet.
Ek: Çoğu problem çözüldü farkındayım. Ancak geriye kalan problemlerin yaşanması can sıkıcı bir durum. Sonuçta yeni almışsın.
Yani bence de doğru söylüyorsunuz hocam. Benim de AMD ekran kartım var ancak önceden sorun yaşamıyordum. 2 3 ay oldu sorun başlayalı, çok rahatsız ediyor beni. Bence de NVIDIA alması daha mantıklı.Evet.
Ek: Çoğu problem çözüldü farkındayım. Ancak geriye kalan problemlerin yaşanması can sıkıcı bir durum. Sonuçta yeni almışsın.
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion