Detaylar
Kim cevapladı?Geçiş sonrası BIOS sıfırladınız mı? Sıfırlamadıysanız sıfırlayın. Sıfırladıysanız işlemci limiti varsa yükseltin BIOS’ta.
Evet BIOS son sürümü yükledim ama sıfırlamadan yaptım. İslemci limiti tam olarak nerde yazıyor öyle bir şey göremedim?
Evet BIOS son sürümü yükledim ama sıfırlamadan yaptım. İslemci limiti tam olarak nerde yazıyor öyle bir şey göremedim?Geçiş sonrası BIOS sıfırladınız mı? Sıfırlamadıysanız sıfırlayın. Sıfırladıysanız işlemci limiti varsa yükseltin BIOS’ta.
NeksusTech
Üyecik
Yüksek ihtimalle BIOS'u sıfırlamadığınız için olan bir sorun anakartınızdan BIOS pilini çıkartıp 5-10 dakika arası bekledikten sonra tekrardan takın ve BIOS ayarlarınızı yeniden yapılandırın eğer bu sorunu çözmesse PSU gücünüz yetmediği için olabilir veya anakartınızda bir sorun olduğundan olabilir.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 17
BIOS sıfırlamayı dene ve sıcaklıkları kontrol et.
akpinar34
Başarılı
H610M-R DDR 4 platformda 13500'den tam performans almak biraz zor açıkçası B660 veya B760 bir anakart da tabii DDR 5 olursa daha iyi sorunsuz kullanabilirsin biz H610 da çok denedik marka gözetmeksizin B760 ve B660 da ki gibi bir performans alamadık.
BIOS ayarlarımı default yaptıktan sonra tekrar denedim ve PUBG'de kullanımlar vs FPS bu şekilde. 12400f'le bu fpslere düşmüyordum.
Bu kadar bariz farketmesi normal mi ?H610M-R DDR 4 platformda 13500'den tam performans almak biraz zor açıkçası B660 veya B760 bir anakart da tabii DDR 5 olursa daha iyi sorunsuz kullanabilirsin biz H610 da çok denedik marka gözetmeksizin B760 ve B660 da ki gibi bir performans alamadık.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-