Ywgizefe

Becerikli
Merhaba! Bu yaz, yani yaklaşık 6 ay sonra bir motosiklet almayı planlıyorum. Bu benim ilk büyük motorum olacak ama öncesinde 50 CC motosikletlerle epey tecrübem var.
boyum yaklaşık 165 cm civarında ve motosikleti okula ve staja gidip gelmek için, daha çok şehir içi kullanıma uygun bir model olarak düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum; bayilerin var mı, ilgililer mi bilmiyorum.

Şu modelleri düşündüm:
  • TVS Raider 125: 115.500 TL.
  • voge 125: 137.000 TL.
  • Pulsar ns 125 abs: 161.920 TL.

Merhaba! Bu yaz, yani yaklaşık 6 ay sonra bir motosiklet almayı planlıyorum. Bu benim ilk büyük motorum olacak ama öncesinde 50 CC motosikletlerle epey tecrübem var.
boyum yaklaşık 165 cm civarında ve motosikleti okula ve staja gidip gelmek için, daha çok şehir içi kullanıma uygun bir model olarak düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum; bayilerin var mı, ilgililer mi bilmiyorum.

Şu modelleri düşündüm:
TVS veya NS, fakat NS'in fiyatı çok, ya ikinci el alın ya da TVS tercih edin, ikisi de üzmez.

Şu modelleri düşündüm:
2026 Raider beklemenizi öneririm disk fren, abs gibi dedikodular var (belki de gerçektir bilemem video vs. gördüm emin değilim bilginin doğruluğundan), halihazırda 2025 modelini kullanmaktayım ara sıra vites göstergesinin sapıtması dışında bir sorun ile karşılaşmadım.

Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız 2026 Raider bilgileri doğru değilse, NS 125 düşünebilirsiniz. Doğruysa önerim Raider'dan yana olur.

Yukarıdaki kişinin de dediği gibi NS 125 sıfır alınacak bir motor değil, temiz ikinci el bir makine alınması daha iyi olur.

Son düzenleme:
2026 Raider beklemenizi öneririm disk fren, abs gibi dedikodular var (belki de gerçektir bilemem video vs. gördüm emin değilim bilginin doğruluğundan), halihazırda 2025 modelini kullanmaktayım ara sıra vites göstergesinin sapıtması dışında bir sorun ile karşılaşmadım.

Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız 2026 Raider bilgileri doğru değilse, ns 125 düşünebilirsiniz. Doğruysa önerim Raider'dan yana olur.

Ns 125 ilk motor için pahalı ancak en kalitelisi diyorlar 2026 Raider ne zaman çıkış yapar.

Ns 125 ilk motor için pahalı ancak en kalitelisi diyorlar 2026 Raider ne zaman çıkış yapar.
2026 Raider ile ilgili neredeyse hiçbir bilgim yok maalesef.
Hemen hemen sıfır bir raider fiyatına düşük km ikinci el temiz NS 125 bulabilirsiniz. Motoru ilk ben süreyim bir şey olacaksa da benim altımda olsun istiyorum derseniz Raider de bakabilirsiniz.

İki motorda üzmez, gelecekte bir gün elden çıkarması da rahat olur.