Bütçe
1250
Wgnew5 kodu ile 5 dolar indirim oluyor ve kargo dahil 31 dolara geliyor. Not kısmına satın almadan önce tc yazmanız yeter vergi çıkmıyor bu sitede
anladım hocam peki easysmx x10 mu yoksa nova 2 lite'ı mı önerirsiniz. x10 türkiyeden geliyor ama nova 2 lite yurtdışı olduğu için gelmesi 2 haftayı bulacaktır.

anladım hocam peki easysmx x10 mu yoksa nova 2 lite'ı mı önerirsiniz. x10 türkiyeden geliyor ama nova 2 lite yurtdışı olduğu için gelmesi 2 haftayı bulacaktır.
Mekanik buton hissiyatı ne kadar hoşuma gitse de hem garanti servisinin iyiliğinden hem de pc uygulaması sayesinde özelleştirmesinin kolay olmasından ötürü aynı zamanda gamesir marka kalitesinden dolayı nova 2 lite öneririm hocam.

@Toby Fox hocam sizce euro sınırını aşmadığından dolayı mail atmaya gerek var mıdır?

Mekanik buton hissiyatı ne kadar hoşuma gitse de hem garanti servisinin iyiliğinden hem de pc uygulaması sayesinde özelleştirmesinin kolay olmasından ötürü aynı zamanda gamesir marka kalitesinden dolayı nova 2 lite öneririm hocam.

@Toby Fox hocam sizce euro sınırını aşmadığından dolayı mail atmaya gerek var mıdır?
anladım hocam o zaman nova 2 lite alacağım. Foruma yazmadan önce shooter 3 alma düşüncem vardı ama makro tuşları olmaması yüzünden vazgeçmiştim ondan.

Wgnew5 kodu ile 5 dolar indirim oluyor ve kargo dahil 31 dolara geliyor. Not kısmına satın almadan önce T.C. yazmanız yeter vergi çıkmıyor bu sitede.

YunExpress ile gondermelerini rica etmen gerekiyordu galiba. Yoksa sansa gore kargo PTT'ye dusebiliyor. O zamanda vergi cikiyor. Aci bir sekilde tecrube etmistim.