Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Pikselleri yazılımsal olarak çoğaltamazsın, piksel sayısı fiziksel olduğu için maalesef işe yaramaz.Arkadaşlar daha önce CRU ile 60Hz olan laptopumu 85Hz'ye kadar çıkardım. Şimdi ise CRU ile çözünürlük değiştirmek istiyorum. 1366x748 yapabilir miyim?
xr3less
Uzman
Pikselleri yazılımsal olarak çoğaltamazsın, piksel sayısı fiziksel olduğu için maalesef işe yaramaz.Arkadaşlar daha önce CRU ile 60Hz olan laptopumu 85Hz'ye kadar çıkardım. Şimdi ise CRU ile çözünürlük değiştirmek istiyorum. 1366x748 yapabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama çoğu yerde yapmışlar.Pikselleri yazılımsal olarak çoğaltamazsın, piksel sayısı fiziksel olduğu için maalesef işe yaramaz.
xr3less
Uzman
Ekranda gördüğün şeylerin boyutu küçülebilir ancak pixel sayısı artmaz.
Gözle görülür bir kalite değişikliği olur mu?Ekranda gördüğün şeylerin boyutu küçülebilir ancak pixel sayısı artmaz.
xr3less
Uzman
Dediğim gibi kalite değişmez ama ekranda gördüklerin küçüldüğü için belki ana ekranı daha güzelmiş gibi hissedebilirsin. Denemekten zarar gelmez.
Dediğim gibi kalite değişmez ama ekranda gördüklerin küçüldüğü için belki ana ekranı daha güzelmiş gibi hissedebilirsin. Denemekten zarar gelmez.
Çok sağ olun hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet