UV iyidir
Ben de Core Reactor alana kadar 7900XT ile Hydro 700W kullandıydım. Ekran kartının çektiği akımdan kasa fanlarına akım kalmıyordu, vurdurarak başlatıyordum bildiğin.
UV iyidir
Konuyu okumak yerine size sorayım.
6800 bulmamış mıydın sanki, yanlış mı hatırlıyorum?
6800 bulmamış mıydın sanki, yanlış mı hatırlıyorum?
Konuyu okumak yerine size sorayım.Bütçeniz maksimum kaç olur? Sizin için kas gücü mü teknoloji mi daha önemli? NVIDIA veya AMD fark eder mi?
Param Güvende de alabilirsiniz değil mi hocam? Param Güvende ilanlarına da bakacağım ona göre. Alıcıyı koruyor zaten. 2 gün boyunca test edebilirsiniz.Max 14 çıkarım, İzmir içi olması şart kartı çok ağır deneyeceğim, kas gücü önemli, AMD olursa daha iyi olur.
Param Güvende de alabilirsiniz değil mi hocam? Param Güvende ilanlarına da bakacağım ona göre. Alıcıyı koruyor zaten. 2 gün boyunca test edebilirsiniz.
Anladım hocam. Peki VRAM önemli mi? Ayrıca oyunları hangi çözünürlükte oynayacaksınız?Yok hocam ben fiziksel olarak o kartı hissetmem lazım. Şaka bir yana Param Güvende düşünmüyorum.
Anladım hocam. Peki VRAM önemli mi? Ayrıca oyunları hangi çözünürlükte oynayacaksınız?
3070Ti ve 6800 arasındaydım ama eğer öyleyse 6800XT ve 6800'den başka alternatif yok gibi.VRAM'i 12-16 düşünüyorum. Oyunları 1080p oynuyorum gelecekte 2K düşünüyorum.