Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 13.000 TL
- Makaleler
- 17
Param Güvende sistemi alıcı için oldukça güvenilir bir sistem, alabilirsiniz. 2 iş günü koşulsuz iade hakkınız oluyor, üründe bir sorun olursa satıcının ağız kokusunu çekmeden direkt iade edebilirsiniz.Anladım teşekkür ederim ayrıca dediğiniz parcaları Param Güvende'yle almak güvenilir olur mu yaşadığım yer iyice kücük bir il olduğu icin cevremde pek ilan olmuyor o yüzden mecburen Param Güvende'yle almayı düşünüyorum.
Param Güvende sistemi alıcı için oldukça güvenilir bir sistem, alabilirsiniz. 2 iş günü koşulsuz iade hakkınız oluyor, üründe bir sorun olursa satıcının ağız kokusunu çekmeden direkt iade edebilirsiniz.
Satıcı, ben sağlam yolladım sen bozdun derse de uğraşıyorsun ama.
Bildiğim kadarıyla saydığınız oyunlar işlemciye yük bindiriyor ama mecburen ortalama bir ekran kartı da şart. Ekran kartına önem verip işlemciyi de ihmal etmemenizi öneririm. Ve alacağınız ekipmanların YouTube'dan oyun testlerine bakmanız iyi olur.
Param Güvende sistemi alıcı için oldukça güvenilir bir sistem, alabilirsiniz. 2 iş günü koşulsuz iade hakkınız oluyor, üründe bir sorun olursa satıcının ağız kokusunu çekmeden direkt iade edebilirsiniz.
Anladım ayrıca bu konuda bahsetiğim bütcede ekstra HDMI girişli bir monitör ekleyebilir miyiz (elimde Samsung'un VGA monitörü var dönüştürücüyle kulanabilirim ama dönüştürcüyle cok düzgün calışmiyor bütçe yetiyorsa bu bütcede HDMI girişli bir monitör eklemek iyi olur.
- Makaleler
- 17
Yok öyle bir şey, PG sisteminde alıcı boş kutu bile gönderse iadesi sistem tarafından otomatik onaylanıyor. Anca iş mahkemeye taşınırsa sonuç çıkar belki.Satıcı, ben sağlam yolladım sen bozdun derse de uğraşıyorsun ama.
1000 TL civarına 22-23 inç 1080p monitörler bulunuyor HDMI girişli, onlara bakabilirsin.Anladım ayrıca bu konuda bahsetiğim bütcede ekstra HDMI girişli bir monitör ekleyebilir miyiz (elimde Samsung'un VGA monitörü var dönüştürücüyle kulanabilirim ama dönüştürcüyle cok düzgün calışmiyor bütçe yetiyorsa bu bütcede HDMI girişli bir monitör eklemek iyi olur.
Yok öyle bir şey, pg sisteminde alıcı boş kutu bile gönderse iadesi sistem tarafından otomatik onaylanıyor. Anca iş mahkemeye taşınırsa sonuç çıkar belki.
1.000 TL civarına 22-23 inç 1080p monitörler bulunuyor HDMI girişli, onlara bakabilirsin.
Var maalesef.
Yok öyle bir şey, pg sisteminde alıcı boş kutu bile gönderse iadesi sistem tarafından otomatik onaylanıyor. Anca iş mahkemeye taşınırsa sonuç çıkar belki.
1.000 TL civarına 22-23 inç 1080p monitörler bulunuyor HDMI girişli, onlara bakabilirsin.
Anladım ayrıca şimdiki sistemimde XPG'nin DDR4 8 GB RAM'i var yanına 8 GB RAM alacağım zaman birbirine uyumluluğunu nasıl kontrol edicem acaba.
- Makaleler
- 17
Mümkünse aynı modeli bulup al, eğer aynı modeli bulamazsan da frekans ve CL değerlerinin aynı olmasına dikkat et.Anladım ayrıca şimdiki sistemimde XPG'nin DDR4 8 GB RAM'i var yanına 8 GB RAM alacağım zaman birbirine uyumluluğunu nasıl kontrol edicem acaba.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-