Değer mi?

• Oy verenlerin toplamı
    9
Bunu da düşündük çünkü kendisi iPhone SE 3 kullanıyor. Fakat AirPods'un tasarımını sevmiyor pek.

Hocam bu tarz tasarım seviyor ise alternatifleri var attığınız ürünün ses kalitesi hakkında bilgim yok ancak aynı hatta daha fazla özelliklere sahip bir kulaklık bulabilir 13.000 TL gayet rahat bir bütçe. Sony yerine JBL gibi sese yönelik markaları tercih ederdim şahsen.

Fiyatını ne kadar hak ediyor bilmiyorum ama telefonumda şu anda aktif kullandığım 2 kulaklıktan biri bu model ve çok memnunum. Yürüyüş yaparken müzik dinlemek için tercih ediyorum. Öncesinde müzik dinlemek için ilk nesil Airpods Pro kullanıyordum, bu modele geçtiğim için daha memnunum. Ses kalitesi çok iyi, pil süresi iyi. Bass konusunda belki biraz güçsüz gibi ama genel olarak iyi. Bir de herkesin kulağına pek iyi oturmuyor sanırım, bende sorun çıkarmadı ama kulağına iyi oturmayanlar olduğunu duydum.

Hocam bu tarz tasarım seviyor ise alternatifleri var attığınız ürünün ses kalitesi hakkında bilgim yok ancak aynı hatta daha fazla özelliklere sahip bir kulaklık bulabilir 13.000 TL gayet rahat bir bütçe. Sony yerine JBL gibi sese yönelik markaları tercih ederdim şahsen.
Sony yerine JBL tercih etmek?