Hocam mesela RTX 4060 da kaç FPS 5060 da kaç FPS'lik kaybım olacak.? 2'sinde de eşit olamaz çünkü biri 5 birisi 4.
2-3 FPS'ten fazla kayıp olmaz. Bu kartlar için pek önemli değil PCI-e 5.0 olması.
Hocam mesela RTX 4060 da kaç FPS 5060 da kaç FPS'lik kaybım olacak.? 2'sinde de eşit olamaz çünkü biri 5 birisi 4.
2-3 FPS'ten fazla kayıp olmaz. Bu kartlar için pek önemli değil PCI-e 5.0 olması.
Ghost modeli 4000 serisinde ısınıyordu, 5000 serisinde durum ne kadar değişti bilmiyorum ama INNO3D X2 genelde iyi oluyor. Yakın fiyattaysa onu almanı öneririm. @Telefonunu Çıkra GPU profesörünü etiketleyelim.
En kötü ihtimalle undervolt yaparsın.Arada 100 lira fark var hocam INNO3D ısınma veya ses problemi yapmaz değil mi?
Hocam herhangi bir inceleme yok aileme de sordum bütçeyi yükseltemeyeceklerini söylediler RTX 4060 1080p ayarlarda beni 3 sene götürmez mi?
İkisi de hemen hemen aynı zamanlarda yaşlanır ancak 5060 varken 4060'ın yüzüne bakmam, tavsiye de etmem açıkçası.
Benim eski emekter RX570 bile bu oyunlar için yeter. 5060'tan bahsediyoruz, bu oyunlar kartı doğru düzgün yüke bile sokmaz. Bozulana kadar oynayabilirsiniz.Beni götürürmü hocam Valorant CS 2 ETS gibi oyunları oynayacağım.