Detaylar
Kim cevapladı?- Fiyat
- 3.050 TL
Bazen yatırdığın kadar hediye gönderebilirsin. Eğer Steam hesabına şimdiye kadar 70 dolar bakiye yüklediysen olur ama yüklemediysen belli bir limitte takılırsın, onu da denemeden bilemezsin. Saçma hatalar veriyor, kafan karışmasın diye sebebini şimdiden söyleyeyim dedim.
Daha önceden bir arkadaşıma toplam 80 dolarlık oyunlar göndermiştim bir sorun yaşamadım. Bu parayı da MW4 almak için CS droplarından falan düşürmüştüm. Ancak betadan sonra oyunu beğenemedim iade ettim. PSU, monitör falan alacağım o yüzden çekeyim dedim.Bazen yatırdığın kadar hediye gönderebilirsin. Eğer Steam hesabına şimdiye kadar 70 dolar bakiye yüklediysen olur ama yüklemediysen belli bir limitte takılırsın, onu da denemeden bilemezsin. Saçma hatalar veriyor, kafan karışmasın diye sebebini şimdiden söyleyeyim dedim.
%25 55 dolar yapmıyor mu hocam ?%25 uygunsa yapabiliriz ticaret. 52 dolarlik oyun alacağım.
3 dolara CS'ye ucuz skin alin hocam degerlenir.Daha önceden bir arkadaşıma toplam 80 dolarlık oyunlar göndermiştim bir sorun yaşamadım. Bu parayı da MW4 almak için CS droplarından falan düşürmüştüm. Ancak betadan sonra oyunu beğenemedim iade ettim. PSU, monitör falan alacağım o yüzden çekeyim dedim.
%25 55 dolar yapmıyor mu hocam ?
Miles Upshur 8
Üstün
Güvenilir olduğunu kanıtlayacak herhangi bir kanıtın yok, parayı peşin istiyorsun kimsenin sana aracı olmadan veya güvenilirliğini kanıtlamadan 3k göndereceğini zannetmiyorum.
3 dolara alacağı bir şey varsa atayım diye dedim hak geçmesin.
Bende hediye göndereceğim kişiyi tanımıyorum ben hediyeyi yolladıktan sonra onun kaçmayacağını nereden bileceğim.Güvenilir olduğunu kanıtlayacak herhangi bir kanıtın yok, parayı peşin istiyorsun kimsenin sana aracı olmadan veya güvenilirliğini kanıtlamadan 3k göndereceğini zannetmiyorum.
Miles Upshur 8
Üstün
Orasını da sen düşün hocam, tek bildiğim buradan bu şekilde satamayacağın. Buradan yüz yüze buluşup satabileceğin birisi olursa dediğin olur ya da risk alıp alıcılardan birine ilk hediye bakiyesini sen göndereceksin.Bende hediye göndereceğim kişiyi tanımıyorum ben hediyeyi yolladıktan sonra onun kaçmayacağını nereden bileceğim.
%25 55 dolar yapıyor hocam uygundur benim için maksat güvence olsun sonraki satışlarda. Skin alıp satmaya kalksam aynı paraya gelecek. 3 dolar 3 dolardır alacağınız varsa atayım hak geçmesin.%25 uygunsa yapabiliriz ticaret. 52 dolarlik oyun alacağım.
Almak isteyen olursa alır ben illa da satacağım diye açmadım konuyu. Sonuç olarak karşı taraf kadar benimde güvenceye ihtiyacım var dediğiniz senaryoda. Yeni mezun birinden tecrübe aramak gibi bir şey dediğiniz. Karşılıklı güven sağlanırsa yapılır. Önceki konulara baktım benim gibi önce parayı isteyenler olmuş bende bu yüzden bu şekilde açtım konuyu.Orasını da sen düşün hocam, tek bildiğim buradan bu şekilde satamayacağın. Buradan yüz yüze buluşup satabileceğin birisi olursa dediğin olur ya da risk alıp alıcılardan birine ilk hediye bakiyesini sen göndereceksin.
Hiroo 15
Uzman
52 dolarlik oyunu yüzde 25 indirimle alacağım manasında. Onimusha ismi.Daha önceden bir arkadaşıma toplam 80 dolarlık oyunlar göndermiştim bir sorun yaşamadım. Bu parayı da MW4 almak için CS droplarından falan düşürmüştüm. Ancak betadan sonra oyunu beğenemedim iade ettim. PSU, monitör falan alacağım o yüzden çekeyim dedim.
%25 55 dolar yapmıyor mu hocam ?
Yeni mesajlar
-
DLSS 5 artık RTX 20 ve RTX 30 ekran kartlarında da çalıştırılabiliyor
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-