Kacikkar

Yetkin
Merhaba, çok sevdiğim bir arkadaşımın yanına gitmek istiyorum. Ben İstanbul da, o da Antalya da yaşıyor. Ben bir miktar para biriktirip birkaç günlüğüne onun yanına gitmek istiyorum. Size soracağım sorular var abiler. İlk sorum 14 yaşında şehir otobüsüne binebilir miyim? İkincisi de 14 yaşında taksiye binebilir miyim? Üçüncü sorum ise taksiciye gideceğim otogarı söylesem direkt götürür mü? Örneğin: (Abi, beni Esenler otogarına götür.) Tek başıma T.C. Kimliğim yanımda böyle bir seyahat yapmam mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun dışında neden otogara taksiyle gidiyorsun, metro yapabilirsin.
Ya ben çok bilgili olmadığım için direkt taksi ile direkt giderim diyorum. Baktım buradan otogara 13 dk mı ne sürüyor araba ile. Metro istasyonunda neyin ne olduğunu bilemem diye endişeleniyorum. Karışık geliyor metro bana.

Ya ben çok bilgili olmadığım için direkt taksi ile direkt giderim diyorum. Baktım buradan otogara 13 dk mı ne sürüyor araba ile. Metro istasyonunda neyin ne olduğunu bilemem diye endişeleniyorum. Karışık geliyor metro bana.
Metro o kadar karışık değil bence, taksiye o kadar para vermeyin isterseniz. Nerede oturuyorsunuz?

Tramvaya yakın değilsiniz galiba. Otobüsle falan geçip oradan metro yapabilirsiniz belki ama oraları hiç bilmediğim hangi hat gider bilmiyorum. Google Maps'ten bakın isterseniz.
Gideceğim zamana yakın babama falan sorarım, o belki beni direkt otogara bırakır belli olmaz. Ya da bana metro konusunda ne yapmam gerektiği ile ilgili blgi verir.