140.000 TL'ye kadar sistem tavsiyesi

Bütçe
140.000 TL
Hocam benim RAM yarın gelir mi acaba ya bilemedim. Bakın şöyle yazıyor kargo takipte . Fakat 2. fotoda ise öngörülen teslim tarihi 2 haziran diyor. Bi gariplik yok mu ?

2. attığına göre tüm Türkiye'yi dolaşıp 1 ay sonra sana ulaşacak gibi görünüyor. Firmaya ulaşıp teyit etmende fayda var.

Hocam terk etmedim, malum Ramazan ayında çözmüştük baya vaktim vardı işler yükselince yine ne foruma ne pcye zor vakit ayırabiliyorum. Yine de ilk fırsatta burdayım.

MSI travma oldu monitörüne bile bakmıyorum işin şakası gerçekten bahsedilen mebla yüksek, hevesle istekle toplanılıp sorunlarla uğraşmak can sıkar o yüzden MSI bence son tercih olmalı dediğiniz gibi.

Benimde şahsi kanaatim sizin önerinizin dışına pek çıkılmamalı, para vererek alınamayacak bir yardım hizmetinde bulunuyorsunuz bu tecrübeleri, bilgileri de kimse anlatmaz. Gerçekten emeğinize sağlık ^^

Ekran kartı alınmaz diyen çok kişi var.
Winforce serisi kötüymüş.
Kasa zevke göre bir şey ama gereksiz pahalı gibi
Ve AiO da değişebilir.

Hangi parçalar elinizde var? Kriterleriniz nedir?

Elimdeki ürünler: R7 9800X3D işlemci, Kingston KC3000 SSD ve Patriot Viper 2x16 GB RAM'im var. Oyun ve yazılım için kullanacağım. 135-140bin TL'yi geçmek istemiyorum. Görünüş önemli değil. Soğutucumun sessiz çalışmasını istiyorum ama en sessizi olsun diye dünya para vermek istemiyorum. Şu an kasa, PSU, ekran kartı, anakart, soğutucu için yaklaşık 80-85K bütçem kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…