Furkan Borak
Uzman
Hocam satıcısı Connect game ama. Zamanında sorun yaşadım, ne pis olduğunu biliyorum.
Gülü seven dikenine katlanır hocam, daha iyi bir mouse alacağınız mouse'dan.Hocam satıcısı Connect game ama. Zamanında sorun yaşadım, ne pis olduğunu biliyorum.
Hocam satış sonrası destekleri 0,0,0.Gülü seven dikenine katlanır hocam, daha iyi bir mouse alacağınız mouse'dan.
Bana ve tanıdıklarıma yardımcı oldular hocam satış sonrası. Ancak yardımcı olmadıkları da var, çok darlayınca cevap veriyorlar.
muattabınız trendyol veya hepsiburada olmuyor mu yanlış mı biliyorum
Hayır hocam, ConnectGame oluyor.muattabınız trendyol veya hepsiburada olmuyor mu yanlış mı biliyorum
mousepad de sıkıntı yaşamazsınız kulaklık zaten çok övülüyor klavyede başaralı eğer daha uygun ve tkl istiyorsanız havit kb890l olabilir ama renkleri değişmiyor sadece modlarıHayır hocam, ConnectGame oluyor.
Tamam o zaman. M800pro alıyorum
Bir de incehesaptan 2000 TL'ye bunları aldım, bunlar nasıl?
Eki Görüntüle 77169
Fiyattan yana sorun yok hocam ya. Bunlara da güzel diyorsanız hayırlısı olsun. İnşallah üründe bir sorun olmaz. Çünkü destek 0 ya.mousepad de sıkıntı yaşamazsınız kulaklık zaten çok övülüyor klavyede başaralı eğer daha uygun ve tkl istiyorsanız havit kb890l olabilir ama renkleri değişmiyor sadece modları
Hocam bilmiyorum herkes iade edip M800pro al diyor. Aslında bence de çok bir fark yok ama bilmiyorum.Bilmem, bence iade edilecek kadar abartı bir durum yok sipariş verdiyseniz.
Daha iyi modelleri var fakat bilemedim R1 SE modeli de iyi.