Bütçe
15.000-20.000 TL

AzTıronod

Uzman
Arkadaşlar selamlar.
Yıllardır Cloud 2 Wireless kullanıyorum ve çok memnunum ancak artık değişim vakti geldi. Cloud 3 S aldım yakın zamanda ancak DTS performansını beğenmedim Cloud 2'ye göre ve iade ettim. 15-20 bine kadar çıkabilirim; mikrofonu iyi, basları güzel ve ses kalitesi sağlam kablosuz bir kulaklık istiyorum. Aklımda SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Logitech G Pro X 2 Lightspeed ve Razer BlackShark V3 Pro var. Sizce hangisini tercih etmeliyim ya da başka öneriniz var mı?

Şimdiden herkese teşekkür ederim. <3

Müzik ve bass performansı için mesajındakillerde tek seçenek SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless. Tek eksisi mikrofonu diğer özelliklerine göre üst düzey değil.
Ha dersen ki iyi mikrofon, 50-60 bin TL'lik HIFI müzik ve bass performansı versin. Oyunlarda da haliyle iyi iş çıkarsın dersen kullandığım Audeze Maxwell'i öneririm. Normalde 19-21 bin TL bandında ama şu an stok sıkıntısından fiyatlar uçuk.
Mikrofonu üst düzey beklemezsen SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless önerimdir son olarak.

Müzik ve bass performansı için mesajındakillerde tek seçenek SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless. Tek eksisi mikrofonu diğer özelliklerine göre üst düzey değil.
Ha dersen ki iyi mikrofon, 50-60 bin TL'lik Hi-Fi müzik ve bass performansı versin. Oyunlarda da haliyle iyi iş çıkarsın dersen kullandığım Audeze Maxwell'i öneririm. Normalde 19-21 bin TL bandında ama şu an stok sıkıntısından fiyatlar uçuk.
Mikrofonu üst düzey beklemezsen SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless önerimdir son olarak.

Audeze'yi gördüm bayağı övülmüş ama dediğin gibi pahalı şu an, ya bekleyeceğim stok gelince onu alacağım ya da başka bir şey. SteelSeries için de mikrofonu diğerlerine göre kötü evet baktım ama rezalet de değil gibi anlaşılır yani. Sesi iyi olsun bası iyi olsun yeter. Bir de bazen bağlantı sorunu oluyormuş sanırım deck le bağlantısı kopuyormuş bilgin var mı?

Kablosuz şart değilse DT 990 Pro + amfi bu listedekileri ezer geçer.

Kablosuz şart değilse DT 990 Pro + amfi bu listedekileri ezer geçer.

Katılıyorum bu kulaklık çok iyi ama onca zaman kablolu da kullandım bir süre sonra yoruyor kablo ağırlık yapıyor bende günde en kötü 4 5 saat PC başındayım o yüzden kablosuz istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Audeze'yi gördüm bayağı övülmüş ama dediğin gibi pahalı şu an, ya bekleyeceğim stok gelince onu alacağım ya da başka bir şey. SteelSeries için de mikrofonu diğerlerine göre kötü evet baktım ama rezalet de değil gibi anlaşılır yani. Sesi iyi olsun bası iyi olsun yeter. Bir de bazen bağlantı sorunu oluyormuş sanırım deck le bağlantısı kopuyormuş bilgin var mı?

Katılıyorum bu kulaklık çok iyi ama onca zaman kablolu da kullandım bir süre sonra yoruyor kablo ağırlık yapıyor bende günde en kötü 4 5 saat PC başındayım o yüzden kablosuz istiyorum

SteelSeries kronik sorunlarını bilemem ama Audeze Maxwell alacaksan şu videodaki EQ ayarını uygulamalısın:

Diğer türlü kutusuna geri koyup iade etmek isteyebilirsin bu mu o efsane kulaklık diye.

Son düzenleyen: Moderatör: