Bir dakika ya, 260 dolar 10 bin TL yapıyor. Ben güney kıbrısa vergisiz getirtirim ki bunu. O zaman bedavaya geliyor ciddili. Nasıl düşünmedim bunu ben.
Kendisi daha önce direkt olarak rum tarafından aldığı ürünü sıkıntısız getirdiğini söyledi. Ancak be olur ne olmaz dediğiniz gibi yapayım ben. VD 4 ile V10 Pro arasında nasıl bir fark var tam olarak?
Kendisi daha önce direkt olarak rum tarafından aldığı ürünü sıkıntısız getirdiğini söyledi. Ancak be olur ne olmaz dediğiniz gibi yapayım ben. VD 4 ile V10 Pro arasında nasıl bir fark var tam olarak?
Tamamdır belli oldu o zaman, son olarak şunu soracağım kusura bakmayın çok rahatsız ettim sizi de. VD4 alırsam debriyaj olarak ne almam lazım ve nasıl monte edeceğim?
Tamamdır belli oldu o zaman, son olarak şunu soracağım kusura bakmayın çok rahatsız ettim sizi de. VD4 alırsam debriyaj olarak ne almam lazım ve nasıl monte edeceğim?
VD4'ün sitesinde görmüşsündür iki pedal arası boşluk var. Soldaki fren pedalı. Onu alyan anahtarla söküp ortaya alıyorsun aldığın debriyajı da en sola monte ediyorsun. Daha sonra debriyajı frene, freni de gaz pedalına bağlıyorsun (ethernet kablosu gibi bir kablo var pedallarda onunla) Hepsi bu kadar.
Debriyaj bu. Stok kısıtlı ama alacaksan hepsini birden al.
VD4'ün sitesinde görmüşsündür iki pedal arası boşluk var. Soldaki fren pedalı. Onu alyan anahtarla söküp ortaya alıyorsun aldığın debriyajı da en sola monte ediyorsun. Daha sonra debriyajı frene, freni de gaz pedalına bağlıyorsun (Ethernet kablosu gibi bir kablo var pedallarda onunla) hepsi bu kadar.
Debriyaj bu. Stok kısıtlı ama alacaksan hepsini birden al.