Öyleyse sıkıntı ama değilse yaşadım şu an. VD4 bile 12 bin TL'ye geliyor.
Onu iyice öğren ben öyle okudum çünkü. Kuzey Avrupa birliğinde değil malum gümrükte sıkıntı çıkabilir.

Öyleyse sıkıntı ama değilse yaşadım şu an. VD4 bile 12 bin TL'ye geliyor.

Kuzey Kıbrıs vatandaşı arkadaşa sordum şimdi, vergi almıyorlarmış. O zaman direkt ve 4 alayım ben. Çok teşekkür ederim.
Ordan buraya getirirken sıfır kutulu olarak getirirsen burdaki gümrükte %90 sıkıntı çıkar ama. Poşetlere bölüp getirirsen sıkıntı olmaz.

Onu iyice öğren ben öyle okudum çünkü. Kuzey Avrupa birliğinde değil malum gümrükte sıkıntı çıkabilir.

Oradan buraya getirirken sıfır kutulu olarak getirirsen buradaki gümrükte %90 sıkıntı çıkar ama. Poşetlere bölüp getirirsen sıkıntı olmaz.

Kendisi daha önce direkt olarak rum tarafından aldığı ürünü sıkıntısız getirdiğini söyledi. Ancak be olur ne olmaz dediğiniz gibi yapayım ben. VD 4 ile V10 Pro arasında nasıl bir fark var tam olarak?

Kendisi daha önce direkt olarak rum tarafından aldığı ürünü sıkıntısız getirdiğini söyledi. Ancak be olur ne olmaz dediğiniz gibi yapayım ben. VD 4 ile V10 Pro arasında nasıl bir fark var tam olarak?
Aradaki fiyat farkına değecek kadar fark var o kadar söyleyeyim sen anla 😄 Pedal, tork, daha kaliteli direksiyon, daha yeni teknolojiler vs.

Aradaki fiyat farkına değecek kadar fark var o kadar söyleyeyim sen anla 😄 pedal, tork, daha kaliteli direksiyon, daha yeni teknolojiler vs.

Tamamdır belli oldu o zaman, son olarak şunu soracağım kusura bakmayın çok rahatsız ettim sizi de. VD4 alırsam debriyaj olarak ne almam lazım ve nasıl monte edeceğim?

Tamamdır belli oldu o zaman, son olarak şunu soracağım kusura bakmayın çok rahatsız ettim sizi de. VD4 alırsam debriyaj olarak ne almam lazım ve nasıl monte edeceğim?
VD4'ün sitesinde görmüşsündür iki pedal arası boşluk var. Soldaki fren pedalı. Onu alyan anahtarla söküp ortaya alıyorsun aldığın debriyajı da en sola monte ediyorsun. Daha sonra debriyajı frene, freni de gaz pedalına bağlıyorsun (ethernet kablosu gibi bir kablo var pedallarda onunla) Hepsi bu kadar.

Debriyaj bu. Stok kısıtlı ama alacaksan hepsini birden al.

Aaa bu arada VD4'ten masaya takma aparatını çıkarmışlar. Bu lazım.

Son düzenleme:
VD4'ün sitesinde görmüşsündür iki pedal arası boşluk var. Soldaki fren pedalı. Onu alyan anahtarla söküp ortaya alıyorsun aldığın debriyajı da en sola monte ediyorsun. Daha sonra debriyajı frene, freni de gaz pedalına bağlıyorsun (Ethernet kablosu gibi bir kablo var pedallarda onunla) hepsi bu kadar.

Debriyaj bu. Stok kısıtlı ama alacaksan hepsini birden al.

Çok teşekkür ederim tüm yardımınız için, satın alınca size gösteririm artık. İyi günler dilerim.