Smmmhunter
Üstün
Hayırlı olsun.Pederden izni kaptim. Pesin fiyatina 6 taksit de yapiyor. @Aakons @Smmmhunter
Hayırlı olsun.Pederden izni kaptim. Pesin fiyatina 6 taksit de yapiyor. @Aakons @Smmmhunter
@Smmmhunter @Aakons @seeraddar
Tableti dün teslim aldım ve bugün hem okulda hem de dershanede kullanma fırsatı buldum. Gerçekten büyük rahatlık ama ellerim aşırı terliyor. Normal insana göre fazlasıyla ellerim terliyor bu yüzden elimi ekrana koyduğumda ya da kalemi tutarken terden dolayı elimi koyarak yazmak çok zor. Dershanede klima/havalandırma sistemi iyi olduğundan sorun olmadı ama okulda ne yapacağım bilmiyorum.
Bu konuda bir fikriniz var ise belirtirseniz sevinirim.
@Smmmhunter @Aakons @seeraddar
Tableti dün teslim aldım ve bugün hem okulda hem de dershanede kullanma fırsatı buldum. Gerçekten büyük rahatlık ama ellerim aşırı terliyor. Normal insana göre fazlasıyla ellerim terliyor bu yüzden elimi ekrana koyduğumda ya da kalemi tutarken terden dolayı elimi koyarak yazmak çok zor. Dershanede klima/havalandırma sistemi iyi olduğundan sorun olmadı ama okulda ne yapacağım bilmiyorum.
O zamanla alışılıyor. O kadar terlememeye başlıyor. Ekranın sıcaklığıyla vs ilk başlarda normal. Karanlık modda kullan genel olarak ve elini bol bol yıka. Çözülüyor.@Smmmhunter @Aakons @seeraddar
Benimki yeni nesil S pen, eskileri gibi yuvarlak değil kurşun kalem şeklinde dizaynı.Hocam bende de aynı durum var el için driclor kulanabilirsin bir de S Pen için koruyucu slikonlar oluyor onlar kavramını daha kolay oluyor ben öyle çözdüm bir deneyebilirsin.
Genel olarak hayatımda da terliyor elim. Alışılacak bir durum yok yani hocam. Normal uçlu kalem kullanırken de fazladan terliyor.O zamanla alışılıyor. O kadar terlememeye başlıyor. Ekranın sıcaklığıyla vs ilk başlarda normal. Karanlık modda kullan genel olarak ve elini bol bol yıka. Çözülüyor.
Ne oluyor ki o tam olarak? Roll on ise elime sürdüğümde yine tablete o kısım değdiğinde bu sefer o kimyasal bulaşacak tablete eğer normal bildiğim oldspice deo stick gibi bir şey ise.Hocam bende de aynı durum var el için driclor kulanabilirsin bir de S Pen için koruyucu slikonlar oluyor onlar kavramını daha kolay oluyor ben öyle çözdüm bir deneyebilirsin.
Nasıl bir şey?El için bez parçası gibi bir şey satıyorlar. YouTuber'lar da kullanıyor. Ondan deneyebilirsin.
Adamın elinde olandan.Benimki yeni nesil S pen, eskileri gibi yuvarlak değil kurşun kalem şeklinde dizaynı.
Genel olarak hayatımda da terliyor elim. Alışılacak bir durum yok yani hocam. Normal uçlu kalem kullanırken de fazladan terliyor.
Ne oluyor ki o tam olarak? Roll on ise elime sürdüğümde yine tablete o kısım değdiğinde bu sefer o kimyasal bulaşacak tablete eğer normal bildiğim oldspice deo stick gibi bir şey ise.
Nasıl bir şey?
Elindeki tıpatıp bu sanırım.
Elindeki tıpatıp bu sanırım.
Ama ben sol elimle yazıyorum. Bunu sol ele nasıl takacağım?
Benimki yeni nesil S Pen, eskileri gibi yuvarlak değil kurşun kalem şeklinde dizaynı.
Genel olarak hayatımda da terliyor elim. Alışılacak bir durum yok yani hocam. Normal uçlu kalem kullanırken de fazladan terliyor.
Ne oluyor ki o tam olarak? Roll on ise elime sürdüğümde yine tablete o kısım değdiğinde bu sefer o kimyasal bulaşacak tablete eğer normal bildiğim oldspice deo stick gibi bir şey ise.
Nasıl bir şey?