Bütçe
15.000-20.000 TL
Yani güncelleme desteği olmasa bile S9 daha uzun ömürlü olur diyor sanırım herkes. A16 ekranına bastirinca LCD TV'lere bastirinca oldugu gibi boyle el cevresinde beyaz bir yuvarlak oluyor ekrani kotu gibi. Bir de cerceve ekran orani cok kotu arada bayağı bosluk var. S9'da kenarlara yazmak zor diyorlar, dogru mu? @Merdt @Smmmhunter @Aakons

S9 kullanmadığım için net bir şey diyemem ama iPad 11 de dediğin doğru.

Bi uğrayalım harbiden öneri için dedim :D.

Hertz ve akıcılık bakımından ne dersin hocam yani teorik değilde elde deneyim acisindan. S10FE ile S9 arasinda kalacağım herhalde şimdi de. Bir de iOS arayüzü çok güzel ya iOS26'ya bayildim valla. İleride de telefon muhtemelen S serisinden bir şey alacağım ve tabletle alakasız olacak A16 olursa, çok kararsızım.

@Merdt @Smmmhunter Hocamlar S10FE ve S9 arasında gibiyim şuan ileride de S serisi bir telefon alacağımı düşünüyorum mâlum iPhone fiyatlandırması rezil durumda ülkemizde. Aralarında 5K fiyat farkı var fakat değecek mi bilmiyorum. S10FE 7 yıl günc. desteği sunuyor. Bana 6 yıl bile gayet okey şuan ama donanımsal olarak kasmalar olursa 3-4 yıl sonra o tabletten nefret ederim. Bir de telefon gibi de olmuyor tabletler direkt donuyor baya.
Yukarıda Quick Share'ı aşağılayan arkadaş bilmiyor ki neredeyse Airdrop'tan 2 kat daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Amoled, işlemci vs farkıyla güncelleme desteğinden daha mantıklı bence.

Tab S9 128 GB kullanıyorum bende. Snadragon işlemci, 120 Hz ekran, AKG destekli dört hoparlör, AMOLED ekran, ekran içi parmak izi sensörü vs derken liste uzar gider. Tavsiye ederim. Snadragon 8 gen 2 gibi güzel bir işlemci var içerisinde.

Ama 256 GB olanını alırsan daha iyi. 12 GB RAM'e çıkarsın hafıza ile birlikte. 128 GB olanlar 8 GB çünkü.

FE modelleri ile arasında ciddi fark var aslında. Ekran yenileme hızlarına kadar fark ediyor.

Yukarıda Quick Share'ı aşağılayan arkadaş bilmiyor ki neredeyse Airdrop'tan 2 kat daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Amoled, işlemci vs farkıyla güncelleme desteğinden daha mantıklı bence.
Quick Share tam olarak nasıl işliyor? A52 / S9 arasında ne amaçlı kullanabiliyorum yani?

Tab S9 128 GB kullanıyorum bende. Snadragon işlemci, 120 Hz ekran, AKG destekli dört hoparlör, AMOLED ekran, ekran içi parmak izi sensörü vs derken liste uzar gider. Tavsiye ederim. Snadragon 8 gen 2 gibi güzel bir işlemci var içerisinde.

Ama 256 GB olanını alırsan daha iyi. 12 GB RAM'e çıkarsın hafıza ile birlikte. 128 GB olanlar 8 GB çünkü.

FE modelleri ile arasında ciddi fark var aslında. Ekran yenileme hızlarına kadar fark ediyor.
PUBG vs. oynamayacağım aşırı RAM'lik bir durum yok benim kullanımım da. Neredeyse 4K fiyat farkı var daha kılıfı vesairesi de var işin içinde bütçemi baya aşıyor.

Bu arada şu ekran kenarlarına yazamama olayı nedir? @mete01

PUBG vs. oynamayacağım aşırı RAM'lik bir durum yok benim kullanımım da. Neredeyse 4K fiyat farkı var daha kılıfı vesairesi de var işin içinde bütçemi bayağı aşıyor.

Zaten 128 GB alsan bile, hafıza kartı ile 1 TB'a kadar yükseltebiliyorsun. Dikkatini çekmiştir muhtemelen. Bende 128 GB hafıza kartı takıp 256 GB'a yükselttim. 8 GB RAM bana da yetiyor şahsen.

Şu kılıf çok başarılı, kullanıyorum. Anlık stok yok sanırım.

Zaten 128 GB alsan bile, hafıza kartı ile 1 TB'a kadar yükseltebiliyorsun. Bende 128 GB hafıza kartı takıp 256 GB'a yükselttim.

Şu kılıf çok başarılı, kullanıyorum. Anlık stok yok sanırım.

Spigen ürünleri baya kaliteli evet biliyorum ancak tasarımı pek beğenemedim, biraz da göze hitap etmeli (herkese göre değişir tabii ki). Spigen dışında başka marka öneriniz var ise S9 için tasarımlara ben tek tek bakabilirim.

Yani güncelleme desteği olmasa bile S9 daha uzun ömürlü olur diyor sanırım herkes. A16 ekranına bastirinca LCD TV'lere bastirinca oldugu gibi boyle el cevresinde beyaz bir yuvarlak oluyor ekrani kotu gibi. Bir de cerceve ekran orani cok kotu arada baya bosluk var. S9'da kenarlara yazmak zor diyorlar, dogru mu? @Merdt @Smmmhunter @Aakons
Böyle bir şey yok hocam. Ekran beyazlaşmaz. Ekran oranı evet kötü ancak ders çalışmak için güzel. Kenarlara yazmak çok zor tab s8 kullandım 1 hafta oldu satalı, hala çözülmemiş.

Yukarıda quick Share'ı aşağılayan arkadaş bilmiyor ki neredeyse AirDrop'tan 2 kat daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor. AMOLED, işlemci vs farkıyla güncelleme desteğinden daha mantıklı bence.

Quick share aşağılayan mı? Düzgün kullanmayan dedim. Doğru okuyun. Kaç Android kullanıcısı quick share kullanıyor hatta biliyor. Çok çok az. Ha Bence de güzel orası ayrı.
Ha şu da var. Quick share her telefonda güzel çalışmıyor. Arkadaşımda Galaxy M52 var. Ona gönderemiyorum. Ancak kardeşimdeki S21 FE'ye gönderebiliyorım.

Quick share tam olarak nasıl işliyor? A52 / S9 arasında ne amaçlı kullanabiliyorum yani?

PUBG vs. oynamayacağım aşırı RAM'lik bir durum yok benim kullanımım da. Neredeyse 4K fiyat farkı var daha kılıfı vesairesi de var işin içinde bütçemi bayağı aşıyor.

Hocam sayfanın kenarlarına yaklaşınca yazmıyor. Mesela sayfayı ikiye böldünüz ve yazmak istiyorsunuz. Ayrım çizgisine yaklaşınca yazı yazmak yerine onu kaydırıyor. Çok kötü bir deneyim veriyor. Ayarlardan bazı kalem işlevini kapatarak biraz önleseniz de kötü yani. Ben olsam asla Samsung almazdım. Ya Huawei'ya da iPad alırdım.

Son düzenleme:
Quick Share tam olarak nasıl işliyor? A52 / S9 arasında ne amaçlı kullanabiliyorum yani?

PUBG vs. oynamayacağım aşırı RAM'lik bir durum yok benim kullanımım da. Neredeyse 4K fiyat farkı var daha kılıfı vesairesi de var işin içinde bütçemi baya aşıyor.

Aynı Samsung hesabı açıksa ve paylaşacağınız cihazın ekranı açıksa direkt paylaşa tıkladığınızda en başta çıkıyor ve saniyeler içinde gönderiyor.