Bütçe
15.000-20.000 TL
Fark etmedim. Belki öyledir. Not almak için kullanmıyorum ben. Projeye bakıyorum ve medya tüketiyorum.
Deneme sansiniz var mi hocam spesifik olarak bunun hakkinda bir bilgi goremedim internette.

Suan S9 'a daha yakin durumdayim @mete01, batarya konusunda ikisi arasinda ne kadar fark var eğer benzer kullanım süreleri sunuyorlar ise S9 almakta kararlıyım peder bey ile konuştuktan sonra.
@Smmmhunter Hocam Quickshare A52 ile oluyor mu acaba bir bilginiz var mi? M52 ile olmuyor yazmis Mete hocam icime bir kurt düşmedi değil.

Ben öyle bir sorun yaşamadım. İlk kez yazı yazmayı denemiş oldum böylece. :D
Çok sağolun hocam. Son kararım Tab S9 yönünde şuanlık. Batarya kısmında bilgi verme şansınız var mı? 8.20'de ders başlıyor dersek, 15.20'de bitiyor. Teorik olarak 7 saat kullanımı kaldırır mı? Muhtemelen daha az olur çünkü her gün en az 1-2 seçmeli ders oluyor bir de öğle arası var. En az 6 saat götürür mü sizce?

Elindeki tableti sadece işlemcisi kurtarıyor, üzerinde isterse 32 GB RAM olsun iOS gibi akıcı değil, Office 365 de 3 tane fotoğrafı Word dosyasına çeviriyorum dördüncüde hata veriyor. IOS'da öyle bir hata almadım hiç.
Bu arada akıcılık anlamında bu doğru mu? Teoride biri 60 diğeri 120Hz ama hissiyat olarak yorumunuz nedir? @Smmmhunter @Merdt @Aakons

Son düzenleme:
Bu arada akıcılık anlamında bu doğru mu? Teoride biri 60 diğeri 120Hz ama hissiyat olarak yorumunuz nedir? @Smmmhunter @Merdt @Aakons

Bende hem MatePad hem iPad 10 var. Biri 120 biri 60.deneyimlerimle söylüyorum. Akıcılık gözle fark ediliyor. MatePad hem daha canlı hem daha akıcıydı. Kesinlikle hissiyat farkı var. Ama IPad'deki 60 Hz Android'deki 60 Hz'den daha iyi.

En az 6 saat götürür mü sizce?

Bence götürür.

Bu arada akıcılık anlamında bu doğru mu? Teoride biri 60 diğeri 120Hz ama hissiyat olarak yorumunuz nedir?

Çok kurcalamadım ama kuzenin iPad'ine bakmıştım biraz (kaçıncı nesil bilmiyorum ama son birkaç modelden biri) 60 Hz kesinlikle fark ediliyor. Rahatsız etmedi fakat benim ekranım daha akıcı hissettirdi.

Daha önce iOS kullanmadıysan hiç bulaşma zaten iPad serisine, sonra bağımlılık yapıyor en çöp cihazına bile razı geliyorsun :D Android de her yola gelir merak etme üzmez.

Daha önce iOS kullanmadıysan hiç bulaşma zaten iPad serisine, sonra bağımlılık yapıyor en çöp cihazına bile razı geliyorsun :D Android de her yola gelir merak etme üzmez.
Buna katılıyorum.
@pawEn hocam şarj konusunda deneyimlerinin kadarıyla değişiyor. Neden derseniz eğer ışığı az açarsanız iPad'in şarjı daha iyi gidiyor. Çok açarsanız Samsung'un daha çok gidiyor.

Çok sağolun hocam. Son kararım Tab S9 yönünde şuanlık. Batarya kısmında bilgi verme şansınız var mı? 8.20'de ders başlıyor dersek, 15.20'de bitiyor. Teorik olarak 7 saat kullanımı kaldırır mı? Muhtemelen daha az olur çünkü her gün en az 1-2 seçmeli ders oluyor bir de öğle arası var. En az 6 saat götürür mü sizce?

6 7 saat 2 senelik piliyle götürüyor beni. Samsung Notes kullanıyorum bütün gün.

6 7 saat 2 senelik piliyle götürüyor beni. Samsung Notes kullanıyorum bütün gün.
Çok teşekkürler hocam. iPad'deki notlara pdf eklenmediğinden herkes Notability kullanıyor sanırım. Samsung'da öyle bir durum var mı yoksa direkt Samsung Notes = Notability olarak kullanılıyor diyebilir miyiz?

Bence götürür.

Çok kurcalamadım ama kuzenin iPad'ine bakmıştım biraz (kaçıncı nesil bilmiyorum ama son birkaç modelden biri) 60 Hz kesinlikle fark ediliyor. Rahatsız etmedi fakat benim ekranım daha akıcı hissettirdi.
Bende hem MatePad hem iPad 10 var. Biri 120 biri 60.deneyimlerimle söylüyorum. Akıcılık gözle fark ediliyor. MatePad hem daha canlı hem daha akıcıydı. Kesinlikle hissiyat farkı var. Ama IPad'deki 60 Hz Android'deki 60 Hz'den daha iyi.
Anladım, çok teşekkürler.

Çok teşekkürler hocam. iPad'deki notlara pdf eklenmediğinden herkes Notability kullanıyor sanırım. Samsung'da öyle bir durum var mı yoksa direkt Samsung Notes = Notability olarak kullanılıyor diyebilir miyiz?

Anladım, çok teşekkürler.
Direkt aktarıp kullanabilirsiniz Samsung notese. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.